Betalingsinformasjon

Nettpilot tar imot betaling med Visa, Mastercard, Vipps og faktura

visa-master-card
Paypal

Vi benytter Netaxept som betalingsformidler og Nets som kortinnløser. Vi tar også imot Paypal og Vipps samt fakturering og bankoverførsel.

Betaling for plugins og Netsavtaler.

Vi tar imot kortbetaling når det bestilles plugins og netsavtaler på Nettpilot.no. Ved betaling med kort vil du som bestiller motta produktet umiddelbart etter betalingen er registrert og ordre er fullført.

Her benytter vi et såkaldt autocapture system som gjør oss i stand til å trekke penger fra betaler med umiddelbar virkning. Her kan du benytte Mastercard og Visacard og betale via Nets Netaxept sin trygge betalingsterminal. Har du Vipps, eller en paypalkonto kan du også benytte den. Dette velger du selv.

Betaling for oppstartskonsultasjon

Bestiller du oppstartskonsultasjon kan du velge Visa/Mastercard betaling og legge inn kortnummer i Nets betalingsvindu. Vi reserverer beløpet umiddelbart etter bestilling, men tar ikke betaling før første konsultasjons er gjennomført.

Du kan også betale med Paypal eller faktura etter avtale med oss.

Umiddelbart etter bestilling vil du motta et forslag til konsultasjonstidspunkt. Dette kan avtales på epost

Betaling for webløsninger, webutvikling og tilpasset software

Ved kjøp av webløsninger og tilpasset software sendes ut faktura til kundens oppgitte faktura epost kontakt. Vi gjør oppmerksom på at betaling må foregå FØR løsningen kan tas i bruk i kommersielt øyemed. Betales ikke innen fakturafrist har Nettpilot rett til å fjerne leverte tjenester og åndsverk uten varsel, men vil i første omgang søke å sende ut purring.

Ved manglende betaling for avtaler slik som DIBS eller Nets, vil kontoen hos betalingsleverandører bli suspendert inntil betaling foreligger.

Betaling for hardware, etikettskrivere og annen tilbehør

Ved kjøp av skriverløsninger og tilpasset software kan man betale med både kort og faktura. Ved kortbetaling trekkes ikke penger på registrert kort FØR varen har blitt sendt fra vår distributør. Priser er alltid inkludert frakt. Faktura sendes med epost med 14 dagers frist uansett leveringstid.

Betaling for rådgivning, faste avtaler og kurs

Her avtales en betalingsplan tilpasset oppdragets art. Nettpilot fakturerer oftest rundt midten av hver avtaleperiode med frist ved utgangen av perioden. Ved faste avtaler vil faktura bli sendt ut etter sirka 14 dager i en månedsperiode, med frist ved utgangen av måneden. Ved forsinket betaling vil det bli utstedt purring med purregebyr og renter i henhold til forsinkelsesrenteloven. Medmindre annet avtales vil avtalen fortsette inntil Nettpilot mottar skriftlig beskjed om opphør eller endring.

Har du ikke kort eller Paypal tilgjengelig og velger bankgiro/faktura, så vær oppmerksom på dette:

Bestiller du plugin eller avtale uten at du har Paypalkonto eller et Visa/Mastercard tilgjengelig, kan du velge Betaling via bankgiro/faktura. Her vil du motta et kontonummer og betalingsinformasjon på kvitteringsside og epost når bestillingen er registrert. Vi frigjør produktene så snart vi har registrert innbetalingen. Dette foregår manuelt og kan ta opp til 24 timer etter vi har registrert innbetalingen på hverdager. Den som bestiller vil motta bekreftelse på at innbetalingen har blitt registrert og vil få tilsendt epost med lenker til nedlasting og lisensnøkler. Velger du denne løsningen vil det tilkomme et fakturagebyr på kr. 60,-

Oppsigelsestid

Avtaler kan sies opp frem til den siste dag i hver måned, og vil da ikke fortsette neste måned. Ved oppsigelse den 5. i en måned vil avtalen løpe resten av måneden med full fakturering måneden ut. Det er mulig å si opp avtaler med flere måneders varsel.