Vil du bli kunde? Har du bruk for en Nettpilot?

Vi kan hjelpe deg med å forbedre og optimalisere din markedsføring på nett, men vi må være sikre på at vi kan jobbe sammen. Er vi bra match for deg?

Vi spør gjerne hva du har nå, hvordan du synes det fungerer for deg i dag, hva du har prøvd tidligere og hvorfor du vil prøve nye veier.
Vi spør også om hvorfor du vil være mer tilgjengelig, hvem du vil være tilgjengelig overfor, og hva du skal bruke din nye muligheter til.
I tillegg stiller vi spørsmål ved om du har gjort deg noen overveielser om hvordan du vil følge opp på det?

Spørsmålene ender ikke her – vi har alltid flere på lager.

Vi mener at kreativitet fungerer best og smartest med data og kunnskap i bunn.

Som kunde hos Nettpilot må du være innstilt på å ta imot spørsmål, råd og veiledning allerede i avklaringsfasen.
Dess før vi i fellesskap kommer inn i den analytiske og kreative prosessen, desto enklere blir det å finne farbare veier i felleskap.

Kontakt oss hvis du har lyst å bli utfordret.

Litt om oss

Nickolass Jensen, dansk født og utdannet New Media Manager i København i 2001. Bosatt i Norge siden 2003. Nickolass har jobbet som webmaster siden 2001 og hjelper med både analyse, tilpasning, utvikling, strategi, og synliggjøring av nettsteder.

Startet enkeltmannsbedriften Mediakoordinator i 2004, som etterhvert ble til Nettpilot.no.

Aurora Høegh-Omdal har en allsidig bakgrunn og utdanning, og har arbeidet innenfor mange bransjer og områder. De siste 10 årene frem til august 2013 har hun arbeidet som mellomleder i Ørsta kommune der hun har hatt ansvar for innkjøp, personale, budsjett, media/IKT osv. innenfor seksjon kultur og næring. Aurora er i likhet med Nickolass utdannet New Media Manager i København 2001.

Nettpilot har nå hovedkvarter i Jevnaker
Nettpilot holder til på Jevnaker, sirka en time fra Oslo, Drammen og Gardermoen

Samarbeidspartnere og tjenester

Nettpilot har mange samarbeidspartnere både i Norge, Danmark, Sverige og UK og kan tilby webutvikling, integrering og support. Vi har selvsagt kompetanse på andre publiseringsløsninger enn WordPress, men det er WP vi har spesialisert oss på.

Vi kan tilby søkemotoroptimalisering på alle nivå fra lavterskel oppstartskonsultasjon til de mest krevende SEO oppgaver.

Nettpilot har også lang erfaring i å håndtere Adwords annonsering for små som store kunder. Vi tilbyr dessuten kurs i håndtering av WordPress, Facebook annonsering, SEO og AdWords.

Vi har lang erfaring med tekster tilpasset Internett og hjelper deg gjerne med utforming av innhold og språkvask.

Kunder og referanser

Vi har jobbet med alt fra strikkeoppskrifter og klesmerker til håndverkere, kosttilskuddsforhandlere, entrepenørbedrifter, teleselskaper, bilforhandlere, sexleketøysbutikker, jobbportaler, matprodukter, hoteller, advokatkontorer, lånetilbydere, kursleverandører, reiselivsbedrifter, E-handelskonsern og anbudstjenester.

Uansett hva du selger så vil vi ikke bli overrasket og har sikkert noen erfaringer som kan komme deg til nytte.

Se vår kundeliste