Brighton SEO eller Load konferanse?

Nettpilot Nickolass Jensen at Brighton

Elle melle. I denne uken ville jeg ønske jeg kunne klone meg selv og være flere på plasser samtidig. Suge inn dobbelt kunnskap og bli enda bedre kjent med dyktige kolleger og artige skruer.

Men…dessverre kræsjer datoene for Bring sin logistikk og -ehandelsdag, Load. konferansen og Brighton SEO denne gang. Jeg reiser på forlenget helg til den britiske sørkyst.

Jeg gjør det for å bli oppdatert innen faget mitt, men i like høy grad for å sosialisere, nettverke og kose meg gevaldig med de aller smarteste SEO og digitale marketing folk i Europa. Dette oppholdet har vært booket siden april. Jeg vet hva jeg foretrekker.

Samtidig skal vi ha en Workshop på hovedkontoret til Analytics SEO, der vi sammen planlegger fremtiden for SEO plattformen som nå benyttes av mer enn 15.000 nettsteder.

Hvis du allerede har planlagt en tur til Brighton eller London til uka, kan du gjerne bli med og besøke Analytics SEO i deres hovedkontor i Twickenham.

Vi har allerede lagt planer for april 2016 også – meld din interesse, bli med til Brighton SEO.

Skal du velge mellom Brighton SEO eller Load? Her har du noen videoer som tar for seg hvert sitt arrangement.

Brighton SEO

Load. Konferansen – Bring Ehandel

Hva kjennetegner en god nettbutikk?

Les mer om Brigthon SEO Les mer om Logistikk- og netthandelsdagen: Load. 15Skal du delta på noen av disse? Hvorfor synes du det er smart?Hvor ville du helst delta, hvis du kunne velge fritt?

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.