Bli med til BrightonSEO

Invitasjon til workshop eller vorspiel med Nettpilot

Vi reiser til BrightonSEO både vår og høst og hvis du har lyst å bli med kan du gi beskjed her. .

Vi avholder nemlig alltid en liten samling med folk vi kjenner, samt noen av Netpilots kunder og samarbeidspartnere, før fredagens rekke med foredrag. Det er alltid fint å kunne møtes og diskutere hvilke presentasjoner folk ønsker å bli med på og kunne utveksle erfaringer og synspunkter både før og etter.

Vi avholder en felles workshop torsdag på dagtid og møtes om kvelden på en avtalt plass, til en liten vorspiel fra kl. 18.00, kanskje Pre-party på the Brighton Pier?

Fredag deltar vi på SEO konferansen. Du er hermed invitert.

Brighton er cirka en time fra London, mindre enn en time fra Gatwick Airport så det er superenkelt å komme seg til og fra.

Legg igjen navn, firma og kontaktdetaljer og vi tar kontakt i løpet av kort tid.

Fornavn*
Etternavn*
Firmanavn
Epost
Telefon
Melding
Lead Source

Hva får du ut av å reise med Nettpilot til Brighton på SEO vorspiel og konferanse?

Det korte svaret er, at du får en hyggelig tur i godt selskap sammen med folk som har vært i Brighton hvert år siden 2012, og som kjenner til både miljøet, Brighton og de gode konferansetricks.

I tillegg blir kanskje til insidertips og personlige samtaler om faget og om hvordan du ivaretar jobben med SEO og søk på best mulig vis i din organisasjon.

BrightonSEO-Konferansen avholdes alltid torsdag og fredag, slik at vi setter av torsdagen kveld til sosialt samvær og fredagen til foredrag. Lørdag blir uformelt samvær eller opplevelser i Brighton eller London.

Vi foreslår å fly onsdag kveld med Norwegian til Gatwick
Innlosjering anbefales på The Old Ship eller Jurys Inn Seafront.

Spørsmål? Ring Nickolass Jensen på tlf 400 43 101

Book SEO oppstartskonsultasjon her >>