Destinasjonsforum følger opp oppfordring om vitensdeling via sosiale medier

Kom ikke her og fortell meg at man ikke kan bruke sosiale medier til noe. Nå skal du nemlig få høre…

(Alle tilgjengelige presentasjoner fra Destinasjonsforum 2009 finner du i bunnen av dette innlegget.)

Først en oppsummering.
For godt en uke siden skrev jeg følgende om Destinasjonsforum 2009 i innlegget
Lokker turister til Danmark…

Jeg ville ønske at jeg kunne delta, ta litt ansvar og ikke bare sitte her i min hule på vestlandet og blogge….
Jeg vil dog oppfordre arrangørene til å ta opp foredrag på video og legge ut alle slides og presentasjoner som presenteres på Destinasjonsforum 2009 og med en gang legge disse ut fritt tilgjengelig på Internett, slik at alle Norges reiselivsaktører kan ta del i utviklingen mot et sterkere norsk reiseliv…
Jeg selv ville gjerne ha brukt et par timer i samtale med kanadieren Anna Pollock fra Desticorp, som fra et norsk synspunkt kan regnes som en av de store visjonære innen reiseliv og Internett. …

Og så var det at jeg på tirsdagen fikk et hint fra Yngve Larsen via Twitter om at han var ved å pakke kufferten sin og skulle delta på Destinasjonsforum 2009. Yngve hengte seg på meg som «follower» hvilket var et vink med en vognstang. I dag la Yngve opp en lenke til Bitreiselivs samleside med presentasjoner fra destinasjonsforum.
Jeg takker.

Her skriver de:

For dere som var der og dere som gjerne skulle ha vært der, legger vi her ut presentasjonene. Vi tester ut slideshare.net som er et nettsted / nettsamfunn der man kan laste opp presentasjoner og dele med hverandre. Det fungerer litt som You Tube, men for powerpoint-presentasjoner.
Vår adresse på slideshare er http://www.slideshare.net/bitreiseliv.Presentasjonen til Anna Pollock kommer snart..

Så er det at jeg sitter her i min hule på Vestlandet og er glad for min lille wordpress blogg, min tilstedeværelse på Twitter, Slideshare og masse andre sosiale medier. Jeg har i alle fall en idé om at dere leser det jeg skriver, og at noen av dere tar noen av min budskaper videre. Uansett om dere legger igjen tilbakemeldinger eller kommentarer. Jeg skal love å følge opp med mine kommentarer på presentasjonene når jeg har fått tid til å akkumulere.

Jeg ser frem til Anna Pollock sin presentasjon;-)

Her er presentasjonene fra Destinasjonsforum 2009 som også finnes på http://www.slideshare.net/bitreiseliv.

2 kommentarer til “Destinasjonsforum følger opp oppfordring om vitensdeling via sosiale medier

 1. Bodil Sandøy Tveitan sier:

  Heisann! Kom over dette blogginnlegget først nå 🙂 Går ut i fra at du fikk med deg Anna Pollocks presentasjon som kom senere. Hvis ikke, ligger det i alle fall her. Vi kunne dessverre ikke legge den presentasjonen på slideshare, men du finner den nederst i artikkelen.

  Forresten mange interessante innspill på bloggen din 🙂

  Hilsen
  Bodil – nettredaktør http://www.bitreiseliv.no

  • Jensen sier:

   Hei Bodil
   Velkommen til bloggen.
   Tusen takk for din positive kommentar.
   Det er stas å ha besøk fra Bitreiseliv, og jeg må si at jeg er glad for at du har sett litt på mine innspill. Så vet jeg at noen av de rette aktører følger med.
   Jeg må bare beklage at jeg ikke har vært oppmerksom blogg-redaktør. Jeg så først nå og her at du hadde lagt igjen denne kommentaren for mer en 10 dager siden. Denne var kommet i spam boksen pr automatikk. Det var først nå jeg så igjennom listen, fordi det var kommet igjennom et par spam kommentarer ut på bloggen som ikke skulle ha vært kommet igjennom.
   Jeg skal kikke på Anna Pollock sin presentasjon som kan finnes her: Why all marketing is social marketing
   Igjen, Jeg beklager den sene respons.
   Ha en fin fredag.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.