Dibs Payment module for WordPress E-commerce plugin

Dibs Wordpress payment

Her kan du bestille DIBS betalingssløsning til WordPress.

Nettpilot er DIBS integrasjonspartner og har utviklet og tilpasset Dibs standard payment window modulet til WP E-commerce slik at det er 100% konfigurérbart i WP-dashboardet. [threecol_two]OBS: Ny pris kr. 990,- Full tilfredshet eller pengene tilbake! Dibs WordPress payment for WP E-commerce Modulet du kan bestille her utvider WordPress E-commerce plugin Dette modulet tilpasset DIBS standard Payment Window. Det er vedlagt installeringinstruksjon i zip-filen som sendes med Epost. Jeg ber alltid om litt informasjon før jeg leverer filene. Det gjør jobben enklere hvis det skulle oppstå problemer av noen art. Det gjør det lettere å utføre support og problemløsing. [box type=»info»]Nettpilot leverer i tillegg DIBS Flex Win betalingsløsning til de to mest populære WordPress E-handelsløsninger: WP E-commerce og Woocommerce. [/box] Kommentarer og spørsmål kan legges igjen nedenfor i kommentarboksen. Jeg vil gjøre mitt beste for å svare, og forhåpentlig finnes det også noen av dere briljante folk som kan hjelpe hvis noe ikke funker 100%. DIBS modulet er  testet med WP E-commerce Versjon 3.8.6.1 og 3.8.7.2. og WordPress versjon 3.2.1 Hvis du har bruk for DIBS Flexwin til WordPress kan du ta kontakt.

8 kommentarer til “Dibs Payment module for WordPress E-commerce plugin

  • Nickolass sier:

   Hei Mia
   Takk for din tilbakemelding. Mailen du etterspør sendes ikke ut automatisk, men manuelt. Jeg går igjennom alle bestillinger som kommer inn og gir en konkret vurdering av forespørslen før jeg gi ren tilbakemelding. Jeg har mottatt en del bestillinger fra folk som hverken har oppgitt korrekt epostadresse eller webshop URL – jeg sender ikke ut til anonyme brukere, men ønsker å etablere gode relasjoner til brukerne;-) Hvis du forstår.
   Og jeg holder vanlige kontortider, for det meste. dvs. 9.30 – 16.00.
   Jeg sender vanligvis ut en enkelt epost med lenke til nedlastingsfilen, men du har bestilt Flex Win modulet, og dette er ikke klart fortsatt.
   Jeg satser på å ha det klart for salg rundt 1. november 2011, men inntil da er det eneste DIBS modul til automatisk nedlasting Standard Payment Window.

   Detet var sikkert ikke det svaret du håpet på, men det var det svaret jeg kunne gi. Håper du forstår. Ring gjerne til meg på dagtid på tlf +47 400 43 101.
   VH Nickolass

 1. Mia sier:

  Jag har nu även provat att göra beställningen med en helt annan e-postadress och får fortfarande inte något mail med någon länk. Ha du möjlighet att skicka zip-filen till mig via mail? Totalt sett har jag gjort detta 3 gånger nu utan resultat. Och DIBS hänvisar hit till din sida för att ladda ner modulen.

  MVH Mia

 2. Pingback: Hvilken betalingsløsning du bør velge til din nettbutikk?

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.