Drift av Nettbutikk

Med fokus på langsiktig bæredyktighet og konstant forbedring av løsning, prosesser og systemer. Vi kan hjelpe deg i alle faser.

For noen er det viktigste å ha en fungerende nettbutikk. Fokus er først og fremst på å sørge for at nettbutikken til hver en tid fungerer slik den skal, er ryddig og velstrukturert, har gode produkt tekster med bilder, og er brukervennlig.

For andre vil fokus være på at nettbutikken til enhver tid er optimalt tilrettelagt for søkemotorer, sosiale medier, brukervennlighet og markedskommunikasjon. Vi bistår deg, din webredaktør, butikksjef eller din markedsansvarlig med å få mest mulig ut av ditt digitale markedsføringsbudsjett, samlet sett.

Med en Nettbutikk driftsavtale bistår Nettpilot med å få nettbutikken din til å fungere optimalt. Vi har mer enn 10 års erfaring med utvikling og driftsansvar for nettbutikker i Norge, og vi har gjennom årene funnet løsninger på utallige problemstillinger relatert til drift og utvikling av nettbutikker.

Når du inngår en driftsavtale for din nettbutikk med Nettpilot, får du frigjort ressurser og tid du ellers ville ha brukt på å løse problemer knyttet til utvikling og drift av nettbutikken. Fokuser på det du er best til, i stedet for å kaste bort tid på noe vi kan løse for deg på langt kortere tid enn du ville ha brukt selv.

En drift/retainer avtale er en avtaleform kjent fra flere deler av kommunikasjons- og reklamebransjen. I utgangspunktet består dette i en tildeling av en fast ramme på et antall timer per måned, som vies til å løse oppgaver og utfordringer som defineres av Nettpilot og klienten i fellesskap.

Når du inngår en driftsavtale med Nettpilot, jobber vi kontinuerlig med å analysere webtrafikk og aktiviteter på nettstedet slik at du kan oppnå mer synlighet, tiltrekningskraft og økt webtrafikk, fler brukere, høyere konvertering og mer gjenkjøp.

Vi kan bistå med innholdsutvikling, innholdsproduksjon og språkvask, koordinert digital markedsføring i søkemotorer via både betalte og organiske kanaler, dvs SEO og Google Ads, men vi kan også ta hånd om Facebook, hvis selskapet ikke har den rette interne person til dette.

Når salget i nettbutikken går opp, og det begynner å bli travelt for de som skal administrere og håndtere online salg, så bistår vi med å lage løsninger som er med på å effektivisere drift og ressursbruk.

Ved å sette en ramme for 3 eller 6 måneder om gangen kan du oppnå en bedre pris enn standard timesatser, og samtidig sikres du både kortsiktig og langsiktig fokus.

Med Nettpilot får du en samarbeidspartner som tar ansvar for de områdene du ønsker å delegere bort, og som i tillegg kan legge en helhetlig plan for din digitale forretningsdrift.

Nettbutikk drift avtale

  • En løpende rammeavtale på minimum 3 måneder.
  • Klienten bestemmer hva som skal fokuseres på.
Ta kontakt nå