Er du på utkikk etter spesiell emballasje?

Aliexpress emballasje

For deg som på utkikk etter spesiell emballasje, f.eks holografiske boblekonvolutter, fargerike papirposer, plastposer til forsendelser, metalliske zip-lock poser, gave- eller smykkeposer osv.

Lenker til Aliexpress og Amazon på denne siden er affiliate-lenker. Støtt oss gjerne;)

Vi har valgt å anbefale Aliexpress fordi det er et meget stort marked med et vell av ulike typer emballasje av alle slag, det er rimelig enkelt å handle der, og også enkelt i forhold til mva. I tillegg er det generelt lavere priser enn andre utenlandske nettbutikker/steder.

Hvis du er på utkikk etter spesiell emballasje, f.eks holografiske boblekonvolutter, fargerike papirposer, plastposer til forsendelser, metalliske zip-lock poser, gave- eller smykkeposer osv., så kan det være en fordel å kjøpe dette fra utlandet dersom du har god tid (normal levering kan variere fra 14 dager til flere uker). Du kan nemlig finne en større utvalg og også lavere stykkpris sålenge du ikke har behov for titusenvis av emballasjeprodukter om gangen.

holografiske boblekonvolutter ulike farger

Holografiske boblekonvolutter

De store aktørene – ganske kjedelige i Norge

Her i dette avsnittet kommer jeg til å omtale Rajapack som er en av de største aktørene på det norske markedet, og Aliexpress som er en av de største aktørene i Asia, samt Amazon som er en av de største aktørene globalt. Det finnes langt flere aktører enn disse, og hvis du har tips om noen som er bedre og rimeligere, så mottar vi gjerne dette.

Hvis du trenger spesiell emballasje så må du ofte lete lenge før du finner det hos en norsk forhandler. Hos Rajapack er det stort sett brunt og hvitt det går i når det gjelder emballasje, og prisene er høye. I september 2023 må du betale 3,85 kr eks. mva for en helt vanlig brun boblekonvolutt ved kjøp av 100 stk.

De store nettbutikkene får forhandlet seg fram til gode priser, men små og mellomstore aktører har ikke mye å velge imellom hos norske leverandører, og må ofte også betale dyrt.

Planlegg i god tid og du kan spare en del

Dersom du kan planlegge litt fram i tid, vil det derfor ofte lønne seg å handle emballasje i utlandet. Det er et langt bedre utvalg og oftest til langt rimeligere priser når du skal ha emballasje i litt mindre kvanta.

Aliexpress.com er typisk billigere enn Amazon pga. høye fraktutgifter fra Amazon.

Det er viktig å bruke litt tid på å sammenligne tilbudene på Aliexpress, evt. anmeldelser er også viktig å ta i betraktning, som en hovedregel pleier jeg å si at alt over 4,5 stjerner i snitt er akseptabelt, men det kan også være tilfeller der en selger enda ikke har mottatt anmeldelser og derfor selger produktet rimeligere enn andre. Du må da ta en avgjørelse på hva som betyr mest for deg. Uansett så har Aliexpress en rimelig grei ordning der du kan be om refusjon pga. feil eller mangler, og selgerne er oftest også interessert i å løse en sak på minnelig måte, da dårlige anmeldelser eller klager innebærer et problem for dem.

På Aliexpress kan du ofte få billigste frakt eller gratis frakt dersom du kjøper et mindre kvantum.

Du må selv prøve deg fram for å finne rimeligste fraktalternativ, det kan skje at det dyreste fraktalternativet ligger oppe som standard valg – og ofte kan dette faktisk også være det alternativet som har lengst leveringstid, så klikk på fraktalternativ der dette er mulig.

Du vil ofte også oppleve at du kan få rimeligst eller gratis frakt dersom du eksempelvis kjøper 3×50 konvolutter, mens du må betale urimelig mye mer ved å kjøpe 4×50 konvolutter.

Dette håndterer du enkelt ved å bestille flere ganger: Dersom du trenger f. eks, 600 konvolutter, så bestiller du da 4 ganger. Dette kan du saktens gjøre samme dag, slik at konvoluttene bør komme fram på omtrent samme tid.

Både Amazon og Aliexpress står i VOEC-registeret, og det vil si at mva blir regnet inn i beløpet du skal betale, og du slipper da å skulle betale mva ved innførsel.

Jeg har lagt ved lenker til søk på div. emballasje hos Aliexpress du kan følge her, disse søkene er laget for å vise bredden av utvalget, men det finnes også utallige andre emballasjesorter :

Plastposer for forsendelser

fargerike plastikkposer for forsendelser

Metalliske zip-lock poser

zip lock folie pose

Smykkeposer organza

smykkeposer organza 1

Små gaveesker

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.