Fakturabetaling og delbetaling i WooCommerce med Svea Finans: SveaPay

Hos Nettpilot får du hjelp med opprettelse av faktura og delbetaling med Svea Finans i din nettbutikk.

Om du har andre avtaler fra før som skal integreres eller en avtale fra før i en annen nettbutikkløsning og vil bytte til WordPress, kan du også be om hjelp.

Svea webpay betaling

Få Svea betaling til WordPress WooCommerce inklusive bistand med opprettelse av avtale til gode avtalevilkår.

Du kan her søke om tilbud på Svea betalingsavtale og vi hjelper deg samtidig å sette opp Svea faktura og delbetaling eller Svea Checkout med kortbetaling i tillegg for WordPress WooCommerce. Pekefinger: Fyll ut skjema til høyre Søker du om Svea avtale sammen med Sveas betalingsmodul til WordPress hjelper Nettpilot deg med å inngå alle avtaler med Svea basert på dine reelle behov.

Fordeler med Svea Betaling i kassen

Enklere, raskt for kunder

Sveas Checkout husker om kunden din har betalt med kort eller faktura tidligere, og vil foreslå den samme betalingsformen ved neste kjøp. Dersom kunden betalte med kort, vil informasjon i tillegg være forhåndsutfylt.

En god betalingsopplevelse øker salget

Du kjenner kundene dine og deres kjøpsprosess best. Checkouten er fleksibel og kan tilpasses dine kunder.

Leveres dit kunden ønsker Kundene dine kan få varene sine sendt dit de ønsker, uavhengig av om de er privat- eller bedriftskunder.

Tilpasset layout Du kan sette ditt eget preg på fakturaen og tilpasse innholdet.

Ingen hindringer

Med en Checkout fra Svea Finans får du markedets høyeste ordrelimit. Ved å bruke Nettpilot får du en erfaren leverandør som hjelper med å gjennomføre alle nødvendige kontroller og rutiner, samt installerer og konfigurerer både nettbutikk og betalingsmoduler – før du går online. Nettpilot er Svea partner og har utviklet og levert betalingsmoduler til WordPress siden 2009.

Be om et tilbud

Vi kontakter deg så raskt som mulig.