Gratis SEO software instruksjonsvideo: Analytics SEO velkomstprogram

Analytics SEO velkomst videoer
Etter mange henvendelser har vi fått laget nye videoinstruksjoner til Analytics SEO slik at det er enda enklere å komme i gang med en gratis startkonto og få noe igjen med en gang. Hele velkomstprogrammet til Analytics SEO kan følges nedenfor. Hver seksjon er lagt separat. Speaken er på engelsk og presentasjonen utføres av Matt O’Toole som er en av grunnleggerne og teknisk ansvarlig:

Komme i gang med Analytics SEO

Generell introduksjon til systemet.

Trinn 1: Brukergrensesnitt, kampanjeoppsett, oppgaver, kundestøtte og eksport av data

Gjennomgang av grensesnittet og funksjoner i SEO softwaren. Opprette en SEO-kampanje. Velge marked og legge til Google+ profil. Velge primære søkemotor + tillegg . Legge til fysisk beliggenhet, primær plassering.. Legge til konkurrenters URLer. Legge til prioriterte søkeord og fraser som dere ønsker å være synlige på (legg til flere senere). Koble deg opp mot nettstedets Google Analytics profil og Webmaster Tools. Det tar et par dager før den har hentet data til alle visninger og analyser, men du burde ha de første opplysninger i systemet etter 5 minutter. Ring på 40043101 for å avtale tid for en oppstartskonsultasjon der vi går igjennom muligheter og utfordringer for din forretning og samtidig finner frem til hvordan du utnytter verktøyet på best mulig vis.

Trinn 2: Søkeordsanalyse, søkeordsplasseringer og søkeordshistorikk

Automatisk behandling av søkeordsdata Analytics SEO integrerer søkeordsdata fra flere kilder for å gi sylskarp analyse og innsikt. Vi har samlet rådata og ​​verktøy som gir deg presis og aktuell kunnskap om dine søkeord. Ved å bruke vår IntelliTraffic algoritme, kan vi tilby deg en elegant løsning på problemet: ‘Not Provided’. Vi kan beregne søkeordsbesøk på daglig basis for å hjelpe deg å forstå hvilke søkeord som genererer nettstedsbesøk og hvorvidt din innholdsmarkedsføring og aktiviteter tiltrekker riktig målgruppe. Vår web-baserte plattform kan sjekke et ubegrenset antall* av søkeord i de store søkemotorene i over 90 land. Du trenger ikke eget søkeordsranking verktøy eller å bekymre deg om å få din IP-adresse svartelistet. Vi hjelper deg å finne de aller beste longtail søkeord ved å undersøke data fra ditt nettsted, konkurrentenes nettsteder, nettanalyseprogramvare, dine PPC kampanjer, Google Webmaster Tools, Google og Bing suggest. Vi sjekker deretter din plassering for hvert nytt søkeord vi finner og får estimert søkevolum og konkurranse fra SEMRush. Dette gir deg muligheter og midler slik at du kan bestemme deg for å sikte deg inn på de beste søkeordene. Les mer om søkeordsanalyse med Analytics SEO her. Vi har i tillegg automatisert filteroppsett for å hjelpe deg med å finne de søkeordene med størst potensial.

Trinn 3: Konkurrentanalyse

Sammenlign hvordan du er plassert med dine viktigste søkeord i forhold til dine nærmeste konkurrenter. Hver SEO kampanje i systemet gjør det mulig å spore og sammenligne med opp til fem konkurrenter i fire søkemotorer. Vi sammenligner på flere områder slik at du blir kjent med dine konkurrenters sterke og svake sider.

Trinn 4: Teknisk vurdering

Med det tekniske helsesjekk ser vi på videresendinger, crawl diagnose, canonicals, HTML sitemap, XML sitemap, oppsett for 404 feilside, Robots.txt, , Indeksering i søkemotorer, døde lenker, serverfeil, urlers søkemotorvennlighet for å nevne de viktigste. Dette i et oversiktlig grensesnitt.

Trinn 5: Innholdsanalyse

Mest populære sider: Vi tar de mest populære organiske destinasjonssider fra ditt analyseverktøy og legger til ekstern lenker og sosiale parametre (lenker fra sosiale nettsteder) for å hjelpe deg å vurdere effektiviteten til dine innholds- og markedsføringstiltak Sideanalyse: Ser på innholdsfeil over tid. Analyse av metatags, sidetitler, lenker inn og ut, antall og omfang, duplikate tekster, manglende tekst og feil. Indeksering: Over tid i forhold til konkurrenter. Vi ser på antallet av sider på ditt nettsted som er registrert(indeksert) i Google. Undekserte sider: Det er ingen vits i å produsere massevis av sider med innhold hvis det ikke blir indeksert og rangert av søkemotorene. De ikke-indekserte sider viser deg hvilke sider vi crawlet på nettstedet ditt, og om de er indeksert i Google, Yahoo eller Bing. Nøkkelordstetthet: Vår søkeordsanalyseverktøy gir deg mulighet for å se de mest vanlige ord og uttrykk for en gitt URL. Bildefeil: Kontroll av Alt-tagger som er HTML tagger som benyttes for å beskrive bilder. Ettersom søkemotorer ikke kan lese tekst i bilder (inntil videre) er det fornuftig å tilføye relevante Alt tagger til hvert bilde. Full gjennomgang.

Trinn 6: Lenker

Gode kvalitetslenker fra nettsteder med et godt omdømme og mange besøkende er viktigere enn mange dårlige lavkvalitetslenker fra nye og irrelevante nettsteder som Google ikke stoler på. Vi ser på antall og kvalitet på lenker til og fra nettstedet ditt og sammenligner med konkurrentene dine. Vi vurderer relevans og autoritet med hjelp fra Majestic SEO (Nå bare Majestic), og har til hver en tid oppdaterte lenkedata. Når du får nye inngående eller mister lenker blir dette registrert med dato.

Trinn 7: Kontrollpaneler og rapportering:

Alt som kan måles kan det rapporteres på. Alle data fra alle moduler kan samles i formatene csv, xls, ppt, PDF og i ren tekst til epost. Vi har 13 forhåndsdefinerte rapporter der noen passer til teknisk ansvarlige, noen til innholdsansvarlige og andre passer til markedsavdeling og ledelse (C level rapporter). Samlet har vi mer enn 40 datablokker som du kan skreddersy dine egne rapporter med og selv velge rapporteringsperiode og interval. I kontrollpanelet på startsiden har vi automatisk forvalg for ukesrapport, månedsrapport, kvartalsrapport, årsrapport og kampanjerapport. I rapporter til nedlasting har vi seneste måned, seneste 3 måneder, seneste 6 måneder og alltid. Analytics SEO har også Norsk grensesnitt og norsk support. Få mer informasjon og bestill oppstartskonto her

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.