Hvilke funksjoner/plugins ville du ønske til din WooCommerce Nettbutikk, som du ikke finner i dag?

Spørsmål og svar

Vi har akkurat ferdigstilt Bring API integrasjon til WooCommerce. Grunnen til dette er enkel. For å drive en seriøs nettbutikk må du kunne automatisere så mange prosesser som råd og samtidig levere god kundeservice og valgfrihet til kunden i nettbutikken din. Men hvilke funksjoner ønsker du deg i WooCommerce, som ikke finnes i dag?

Spørsmål og svar
Spørsmål og svar

Vi opplever nå også økende etterspørsel fra aktører som ønsker andre typer integrasjoner mot WooCommerce. Kort sagt, vi merker at de aktører som ønsker å gå over til WordPress WooCommerce er større, og langt mer etablerte enn tidligere. Dette er Norske og svenske selskap som har bygget opp sin forretning og sine prosesser rundt CRM systemer, epostlister og logistikkrutiner igjennom mange år. Disse ønsker nå å gå fra en utdatert webløsning over i en ny og mer tidssvarende ehandelsløsning, men de ønsker fortsatt å beholde kontrollen via sitt eksisterende CRM og regnskapsystem. Det er stor trygghet i det.

Vi hører også fra kundene at deres valg står mellom Magento og WooCommerce. Samtidig vet vi at Magento, som har vært på banen i en del flere år, har fått utviklet integrasjoner mot de mest populære forretningskritiske systemer som benyttes i Skandinavia. Mange av disse integrasjoner finnes ikke til WooCommerce enda. De må utvikles først. Og bare så det er sagt: Dette er ikke noe problem! Hvis du ser at WooCommerce mangler en funksjon som er kritisk for deg – Ta kontakt!

Bring shipping api for woocommerce
Klikk på bildet for å lese mer om Bring shipping api for woocommerce

Det som er utfordringen for oss som sitter og kan utvikle passende plugins, er å finne ut av hvilke funksjoner og integrasjoner det er mest behov for slik at vi kan ta gode beslutninger. Så dess mer vi vet om behov og ønsker hos dere, dess større er sannsynligheten for at vi kan lage løsninger som kan utvikles fornuftig og markedsføres til en overkommelig investeringskostnad.

Derfor spør jeg: Hvilke funksjoner/plugins ville du ønske til din WooCommerce Nettbutikk, som du ikke finner i dag?
Benytt kommentarfeltet nedenfor og fortell hva du kunne tenke deg, om du er nettbutikkleverandør eller nettbutikkeier, eller kanskje du overveier WooCommerce, men vil avvente til akkurat dine drømmefunksjoner har kommet på plass. Hvilke overveielser gjør du deg rundt valg av WooCommerce som nettbutikkløsning?

En tanke om “Hvilke funksjoner/plugins ville du ønske til din WooCommerce Nettbutikk, som du ikke finner i dag?

  1. Pingback: Nytt WordPress plugin til WordPress WooCommerce

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.