Kan Nettpilot jobbe med Magento? Ja, vi kan:)

Jeg forteller dette fordi fler og fler stiller oss spørsmål om Magento, og om Magento vs WordPress WooCommerce.

Jeg vil ikke utgi hele min utredning her, men du er velkommen til å spørre meg om hva jeg mener. Men da får du nesten benytte kommentarfeltet nedenfor innlegget. magento_logo_600

Det er mange som ikke vet det, fordi vi mer og mer har beveget oss over i WordPress universet i full flyt ridende på bølgetopp etter bølgetopp.

Og hu hei hvor det går! Men vi har ikke glemt andre systemer. Vi jobber med SEO i Drupal også.

Ja. Vi bygget faktisk den første Norske nettbutikk i norsk språkdrakt basert på Magento kildekode.

Faktisk så er vi litt noen pionerer her i familien vår, for vi skal helt tilbake til sommeren 2008, da jeg sammen med Aurora lanserte den første Norske Magento nettbutikk i norsk språkdrakt.

Det var litt av en omgang ettersom det ikke fantes noen ferdige norske språkfiler på den tiden.

Gavekort fra gledesprederen.no
Vi legger alltid ved en gavehilsen med gavene vi sender fra gledesprederen.

Løsningen var vår egen hobbybutikk, som nå har endret rammeverk til en WooCommerce Nettbutikk og helt sikkert har blitt meget nedprioritert sett i forhold til mange av våre andre prosjekter:). Gledesprederen.no fungerte i en periode også som vår WordPress WP-Ecommerce testløsning.

Jeg har fulgt utviklingen og oppstarten av en rekke løsninger på Magento-plattformen, og har har jobbet med teknisk utformning, installasjon, tilpasning av layout, administrasjon og vedlikehold av en del løsninger i over 6 år.

Når det gjelder Magento så jobber jeg ikke lengere med webdesign og utvikling da det finnes norske selskap som gjør den delen veldig bra.

Men vi har tilgjengjeld spesialisert oss på Webanalyse, brukeradferd, SEO, Google Annonsering og konverteringsoptimalisering.

Vårt fokus er først og fremst på å skape synlige nettløsninger og å optimalisere de løsninger som allerede har blitt tatt i bruk av flinke forretningsdrivende, som vet hvordan man skal drive en fornuftig forretning, og som ønsker å klemme litt mer saft og kraft ut av den digitale markedsføringsplattformen Magento.

Les mer om våre nåværende tjenester her.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.