Klar med Vipps betaling i WooCommerce nettbutikker

Vipps fra DNB

Nettpilot kan nå levere Vipps i Netaxept og WooCommerce og vi kan ta imot bestillinger her. Vipps har vært integrert fra versjon 1.1.9 i vårt Netaxept plugin for WooCommerce og vil være tilgjengelig i din nettbutikk så snart din Vipps avtale har blitt behandlet av Netaxept.

Vipps mobilbetaling fra DNB er fremover totalintegrert med Netaxept sine betalingsløsninger til WordPress Woocommerce, slik at mobilbetaling er 100 % integrert i WordPress og WooCommerce for de som har Netaxept avtale. DNB sendte ut pressemelding om dette 2. mars 2017 og vi ønsker å kunne tilby våre kunder denne muligheten fra start.

Vipps blir fremover tilgjengelig i mange flere nettbutikker. Vipps og Nets har inngått en avtale som innebærer at Netaxept, en betalingsløsning fra Nets for sikker netthandel, gjør Vipps tilgjengelig som betalingsmetode (…) Ved at Norges mest populære mobile lommebok og den ledende leverandør på e-handel i Norden inngår samarbeid om Vipps som betalingsmetode i Netaxept, ligger forholdene til rette for økt utbredelse av mobile betalinger på nettet.

Les hele pressemeldingen fra DNB

Dermed kan Nettpilot nå tilby Vipps til WooCommerce dersom du har vårt plugin fra versjon 1.1.9 og oppover.
Er du Nettpilot kunde og har du en eldre versjon av pluginet installert kan du alltid sjekke om du har seneste versjon på nettpilot.no/min-konto. Har det gått mer en 12 måneder siden du bestilte eller oppdaterte din avtale, kan du ta kontakt og Vipps, da er nettbutikken aktivert for nye mobilbetalinger. Vi bruker oftest en times tid på å sette opp dette slik at all forstår hvordan det fungerer og ikke gjør feil. Dette tar vi betalt for og det koster kr. 1990,- per gjennomgang.

Gjelder denne muligheten bare eksisterende Nettpilot kunder eller Netaxept kunder?
Både eksisterende kunder og nye kunder kan bestille Vipps betaling til WooCommerce her.
Nye kunder for samtidig mulighet for å
bestille Netaxept avtale med plugin og konfigurasjon i en samlet pakke via Nettpilot.

En tanke om “Klar med Vipps betaling i WooCommerce nettbutikker

  1. Pingback: Netthandel på tre klikk – Ingrid Løkkevol Aasmundtveit

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.