Oppstartskonsultasjoner som avklarer dine behov og viktigste problemstillinger

Hos Nettpilot har vi utviklet en rekke lavterskel oppstartskonsultasjoner for deg som vil videre online, og som vil vite mer om hvilke muligheter du har og hvor du bør satse; og som har oppbrukt kvoten for førsalgsspørsmål hos alle leverandører; og dette kjapt og enkelt.

Her får du den mest grunnleggende kunnskap på plass slik at du står bedre rustet til å få de rette hjelpemidler, få utviklet en webløsning eller en digital strategi som matcher ditt online forretningskonsept og markedspotensiale.

Vi har typisk hatt fokus på enten WordPress, Google Adwords, Webanalyse, E-handel eller Søkemotoroptimalisering.

Har du en annen type problemstilling, så kan du gjerne kontakte oss for en kort samtale om dine behov.

Installasjon, oppstartshjelp og support

Ny webløsning? Få hjelp til retningsvalg


 • Vi i Pagelook har jobbet med Nettpilot i over 3 år nå. De er et av de få firmaene vi har jobbet med som faktisk forstår hva god kundeservice er. Utrolig flinke, profesjonelle og det er en fryd å jobbe med de.Vi er så fornøyd med alt de tilbyr av moduler samt servicen de gir. Vi anbefaler de til alle våre kunder, og det skal vi fortsette med.

  Karoline H. Falck Avatar Karoline H. Falck
  14. juni 2020

  Meetings.no har jobbet med Nettpilot i flere år. En kunnskapsrik og solid parter som alltid løser våre utfordringer på en god måte.

  Kristin Vembe Avatar Kristin Vembe
  14. april 2024

  Fantastisk kundeservice, utrolig kunnskapsrike folk som hjalp oss skreddersy WooCommerce plug-in for våre nøyaktige behov. Anbefales veldig, vi vil bruke dem igjen til større og mindre prosjekter!

  Maor Rabino Avatar Maor Rabino
  14. juni 2021
 • Pluginen for Bring-integrasjon i Wordpress/Woocommerce fungerer brillefint og gjør akkurat det den skal gjøre. Den er nå oppdatert for HPOS-lagring i tillegg så ting er oppdatert og på stell.

  André Sjøberg Avatar André Sjøberg
  14. april 2024

  Utmerket service, rask respons og dyktige folk!

  Tommy Kroken Avatar Tommy Kroken
  14. juni 2020

  Nettpilot er en flink partner som får til veldig mye spennende. Vi er veldig fornøyd med samarbeidet som fører til ytterligere vekst. Dybdekunnskap innen mange områder fører til gode effektive løsninger!

  Morten Petersen Avatar Morten Petersen
  14. oktober 2023