Hvordan skape online synlighet og webtrafikk til ditt nettsted?

Lær hvordan man kan bli synlig online og få relevant webtrafikk fra søkemotorer og sosiale medier.

Basert på din case går vi igjennom mulighetene for å bli synlig online og skape relevant trafikk til ditt nye nettsted – som konverterer!

Dette blir gøy.

Her vil det presenteres mange tradisjonelle og velprøvde teknikker, men også nye metoder. Vi kan komme inn på strategiske veivalg innen markedsføring så som søkemotoroptimalisering, søkemotormarkedsføring, sosiale medier, affiliatemarkedsføring, landingssider, kampanjestyring og ulike webanalyse metoder og verktøy.

Det vil bli lagt opp en diskusjon rundt emnene storytelling, merkevarebygging, brukervennlighet og søkevennlighet. Vi ser på hvilke publiseringsløsninger og administrasjonmetoder som passer din forretningsmodell best.

De seneste tendenser og muligheter vil bli presentert. De største fallgruvene vil bli presentert. Du og din organisasjon vil bli presentert for varierte metoder for å gjøre seg synlig og tilgjengelig i Googles søkeresultater, og i de kanaler hvor din målgruppe befinner seg.

I første omgang baserer vi oss på din bedriftsstrategi og dine forretningsmål. Det vil være naturlig å følge opp med spesialtilpassede opplegg for søkemotormarkedsføring (SEM) og søkemotoroptimalisering (SEO), samt synliggjøring via aktiviteter i sosiale medier.

Alle kurs tilpasses individuelt. Redaktørkurs kan også arrangeres. Nettpilot tilbyr dessuten kurs rettet mot Høyskoler og undervisere.

Takket være internett blir markeder bedre informert, smartere, men også mer krevende når det gjelder kvalitet og kompetanse på nett.  For å navigere trygt og målrettet på internett kan det være en fordel å ha en Nettpilot ombord!

Ta gjerne kontakt om du er interessert i å finne løsninger som passer din organisasjon.