Lei av å bli melket av Google Ads?

Begynner du å bli møkk lei av Googles konstante endringer og forslag?
Ønsker du bedre kontroll på bedriftens markedsføring i søkemotorer og Googles innholdsnettverk?
Vi hjelper deg med frustrasjonene og håndterer både Google Ads og Bing Ads med fast hånd.

Trenger du en effektiv og erfaren samarbeidspartner som faktisk sørger for at Google Ads og Bing Ads tjener penger for deg, og ikke bare gir deg ekstra utgifter? Vår oppgave er ikke å skaffe Google og Bing ekstra annonseinntekter, men å hjelpe deg med å konvertere bedre og billigere.

Vi er klar over at mange nøler med å bruke penger på en rådgiver, og samtidig bruker unødvendig mye på annonsering. Googles annonseringssystem er mildt sakt rotete og vanskelig å gjennomskue. Mange ganger vil du oppleve at Googles egne forslag jafser i seg alle annonsekronene dine på et blunk. En investering på noen timers konsultasjon hos oss, vil i de fleste tilfeller kunne være tjent inn på under en måned.

Nettpilot har mer enn 18 års erfaring med måling og forbedring av webtrafikk, gjennom en kombinasjon av innholdsforbedringer på nettsiden, produktpakketering, annonsering og optimalisering. Vi har øye for strategisk og taktisk markedskommunikasjon der brukernes behov er i fokus og detaljene er viktige.

nickolass kontor bilde

Kontaktperson

Nickolass Jensen ble utdannet til New Media Manager i 2001 og har erfaringer fra mange bransjer, både som faglærer, foreleser på høyskole, administrativ sekretær, markedskoordinator i kjøpesenter, freelancer og seniorrådgiver i digitalbyrå.

Han har vunnet gull ved INMAs Performance Awards, og har flere hundre nettløsninger bak seg, og har arbeidet med analyse og rådgivning for både store, små og mellomstore bedrifter.

Send en melding nå