Unngå skyhøye SEO konsulenthonorarer

Nettpilots SEO software pakke koster i oppstart omtrent det samme som en halv dags SEO-konsulenthonorar.

For deg som er skeptisk til å betale mer enn tusen kroner i timen for en konsulent som trenger både mat, hvilke og søvn og som ikke jobber 24 timer i døgnet, er dette løsningen: SEO verktøyet, som har norsk grensesnitt er en tidsbesparende og økonomisk fornuftig SEO SAAS plattform (SAAS = Software as a service) for håndtering av søkemotoroptimalisering og SEO prosjektstyring, som fungerer for alle nettsteder, store som små.

Oversikt over prioriteringer i enkelt justerbart grensesnit
Oversikt over prioriteringer i enkelt justerbart grensesnit

Har du lyst å lære SEO er dette også en smart SEO online skole.

Verktøyet er utviklet av profesjonelle SEO konsulenter og utviklet fortløpende med innspill fra Nettpilot og Nettpilot sine kunder igjennom flere år. Det er norsk grensesnitt og tilpasset norske forhold men kan håndtere globale kampanjer for store nettsteder.

Erfaring og SEO data fra norske nettsteder er utprøvd

Vi og våre byråkunder har brukt løsningen til SEO kampanjer og prosjekter for nettsteder som coop.no, bademiljo.no, mcdonalds.no, toyota.no, plusstid.no, pwc.no, colorline.no, stenaline.no, hellyhansen.no, jobindex.dk, jobbsafari.no, getinspired.no, coverbrands, blush.no, plusstid.no, obos.no, nordea.no og mange andre nettsteder.
Selv små kunder med mindre enn 100 sider har hatt nytte av løsningen.

Resultatutvikling fra kortvarig prosjekt i 2018
Eksempel 1: Resultatutvikling fra kortvarig prosjekt i 2018

Det er enkelt for de fleste

Oppsett av SEO prosjekt for din bedrift og ditt nettsted krever ingen programmering eller teknisk kompetanse, men det er nyttig å ha tilgang til selskapets Google Ads, Google Search Console og Google Analytics for å komme i gang for fullt.

Du begynner nemlig med å selv legge inn enkel informasjon om ditt nettsted, dine Google Analytics data, dine viktigste søkeord, ditt primære geografiske marked og dine nærmeste konkurrenter.

Dette tar 10 minutter – og  du er i gang.

Derfra arbeider verktøyet automatisk for deg. Dag og natt. Det overvåker nettstedet ditt, hvilke typer søkeord som skaper trafik, gir oversikt over søkeordsplasseringer i søkemotorene, og det holder øye med konkurrentenes nettsider og optimaliseringstiltak.

Jo lengere tid du har nettstedet i systemet, jo flere data kan du hente ut og desto fler innspill vil du motta.

Resultatutvikling fra flerårig innsats som innleid SEO rådgiver
Eksempel 2: Resultatutvikling fra flerårig innsats som innleid SEO rådgiver

Hvis du har en ledelse som trenger beviser for at du gjør jobben din med å øke trafikken, med innholdsmarkedsføring og nye sider, så er dette en uvurderlig hjelp til deg når du skal presentere status og fremdrift.

Du får automatiske varsler om viktige begivenheter, systemet anbefaler tiltak og hjelper deg med å ta de riktige SEO beslutningene.

Akkurat som en profesjonell SEO rådgiver.

For webmastere gir SEO verktøyet den optimale sjekklisten for løpende nettstedsvedlikehold og SEO-prosjektstyring.

For nettstedseiere som har eksterne leverandører av SEO-tjenester, er dette et uundværlig element for kontroll og kvalitetssikring av tjenestene.

For SEO og PPC konsulenter er det et verdifullt verktøy for å kunne dokumentere verdien og ROI av innsatsen med SEO og PPC arbeide. Det kutter samtidig ned tiden som går til rapportering, slik at du kan bruke den til synlighetskapende tiltak.

For media, PR og kommunikasjonbyråer er dette et alternativ til å leie inn et kostnads tungt SEO team hver gang du får nye oppdrag som relaterer seg til SEO og PPC styring.

Uansett ditt nivå vil du til hver en tid få prioriterte anbefalinger automatisk.

Kan dere ikke selv løse oppgaven som kreves, eller ønsker å bruke tid på andre oppgaver, vil vi alltid kunne hjelpe dere med å finne en vei videre.

Bli kjent med Nettpilots SEO Spesialist Nickolass Jensen.

Del dine utfordringer med oss, kanskje vi tilbyr en gratis SEO analyse?

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.