Har du prøvd Lipscore i WooCommerce? Ikke? Så les her

Service reviews i Lipscore
Det norske selskapet Lipscore har nemlig lansert en helt ny tjeneste; Service Reviews og de gir samtidig mulighet for deg å prøve systemet helt gratis. Nettpilot var den første aktøren som utviklet Lipscore plugin til WooCommerce og du kan laste ned pluginet via makingwoo.com Det er hevet over enhver tvil at kundeomtaler gir økt salg, men produktanmeldelser som har vært vårt spesialfelt fram til nå passer ikke for alle. Derfor har Lipscore lansert det de kaller Service Reviews, der kundene istedenfor å anmelde produkter, anmelder service og kjøpsopplevelser. Det gir en helt annen dimensjon til omtalene og åpner for helt andre typer tilbakemeldinger enn det man har fått tidligere. De har også laget flere nye widgets som kan brukes i denne sammenhengen, blant annet denne som automatisk roterer de siste 4 «testimonials». Henning Frettem, daglig leder i Lipscore uttaler følgende om de nye features
Testamonial widget fra lipscore
Testamonial widget fra lipscore
Testimonials: Noen anmeldelser er bedre enn andre og disse vil man kanskje gi litt ekstra oppmerksomhet? Vi har laget noen egne widgets som gjør at man kan fremheve spesielt gode anmeldelser på sentrale plasseringer. For service-omtaler har vi laget en spesifikk banner, mens for produkt-omtaler har vi laget en egen widget som kan vises på produktsiden, gjerne i forbindelse med produkt-beskrivelsen. Import-funksjon: Mange har salg i fysisk butikk i tillegg til på nett og vi har nå lagt inn mulighet for å invitere disse også til å gi sine tilbakemeldinger. Må vil man kunne invitere kunder fra alle andre platformer til å skrive anmeldelser. Skjul ratings: En eller to ratings på et produkt gir ikke nødvendigvis noe korrekt bilde av kvaliteten på produktet, og skulle dere være ekstra uheldig og få en lav rating som den første på et produkt så kan dette gi redusert salg. Nå kan du skjule ratings på produkter som har mindre enn et gitt antall stemmer. Endringer på Reviews siden: Vi har justert layouten litt på Reviews-siden for å gjøre den enklere å forstå. De tre knappene «Inappropriate/Fake/Spam» er erstattet med èn enkelt knapp; «Remove review» samt at vi har lagt til muligheten for å merke hver enkelt review som en testimonial, og for de som abonnerer på både serice- og product reviews så kan man konvertere fra en service til en product review.
Endringer på Reviews siden i lipscore
Endringer på Reviews siden i lipscore
Nettpilot hjelper deg gjerne om du har en WooCommerce nettbutikk som ønsker å teste ut Lipscore.

Ønsker du å møte folkene bak Lipscore?

Lipscore kommer på vår Digitale Bootcamp som arrangeres sammen med Arthurson Consulting 12. oktober på Bygdøy. EnklereLiv, Kid og Sportsmaster har økt salget i sine nettbutikker der mye kan tilskrives produktomtaler. Vil du også få flere som er innom nettbutikken din til å handle? Vil du få flere til å legge igjen en omtale? Vil du vite hva kundene skulle ønske at du var bedre på? Lær deg dette og mer til på bootcamp’en. Lipscore hjelper deg om du ønsker å bli kunde eller ikke. Tips får du uansett. Les mer om Lipscore.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.