Magento SEO – Optimalisering og tilpasning

Magento webshop er populær som webløsning på grunn av mange gode og nyttige funksjoner.

Magento nettbutikk: DIBS betaling, SEO og Adwords optimalisering.
Magento webshop: DIBS betaling, SEO og Adwords optimalisering.

Især i forhold til daglig administrasjon av nettbutikk og kunder er Magento å foretrekke frem for andre webshopløsninger. Ta kontakt hvis du har behov for optimalisering av din Magento løsning.

I tillegg til et oversiktlig brukergrensesnitt får man fleksible designmuligheter, gode forhold for søkemotoroptimalisering og mulighet for mange ekstra tilleggsfunksjoner og et levende og voksende support og utvikler miljø. I sommeren 2008 lanserte jeg med Mediakoordinator den første Norske nettbutikk i norsk språkdrakt basert på Magento kildekode.

Jeg har fulgt utviklingen og oppstarten av en rekke løsninger på Magento-plattformen, og har har jobbet med teknisk utformning, installasjon, tilpasning av layout, administrasjon og vedlikehold av en del løsninger.

Mitt fokus er først og fremst på å videreutvikle synlige nettløsninger og jeg jobber mest med SEO av innhold,  løpende SEO rapportering, Google Adwords og andre typer PCC optimalisering og optimalisering av landingssider og Informasjonsstruktur/produktkategorier i Magento webshops. Nettpilot tilbyr:

  1. Rådgivning om oppstart og drift av nettbutikk
  2. Oppsett av webanalyse, måle og fokuspunkter
  3. Ekstra tilpasning av språk og formuleringer i nettbutikken
  4. Oppsett og tilpasning av konverteringdesign og funksjoner
  5. Søkemotoroptimalisering
  6. Google Adwords kampanje oppsett og optimalisering
  7. Personlig og profesjonell service

Hvis du allerede har kjøpt en nettbutikk basert på Magento Ecommerce skal du ikke se bort fra at det fortsatt er store muligheter for forbedring av løsningens søkemotorsynlighet.

Jeg utfører gjerne en SEO fokusert web analyse for å slå fast om og hvor du har forbedringspotensiale.

Ta kontakt hvis du vil vite mer om hvilket CMS eller hvilken publiseringsløsning som vil passe til deg og din bedrift eller organisasjon.