Jeg lanserer Ny Portal: Nettpublisering.com – på Nytt

Gode råd om online turistsatsninger.

Jeg har lenge hatt lyst til gi Innovasjon Norge, Fjordnorge, Destinasjon Ålesund, Ørsta Reiselivslag, Danmarks Turistråd osv. et par gode råd med på veien om hvordan de kan gjøre det ennda bedre i deres online turistsatsninger.

Derfor har jeg begynnt å samle de ressursene jeg mener kan gi både den inspirasjonen og de praktiske tips og verktøyene som disse organisasjonen har så forferdelig stor bruk for.

Jeg har ved tidligere leilighet(tilbake i 2001) ført flere samtaler med Danmarks Turistråd om satsninger på Internettet og må si at jeg synes de gjør det bra fortsatt.
Her kan Norske organisasjoner lære mye om åpenhet, kompetanseheving og informasjonsdeling.

Her er et utdrag fra dagens innlegg:

Nettpublisering.com kommer i nermeste framtid til å lage en sammenlikning og en enkel guide til de gratis tilgjengelige publiseringsverktøyene WordPress, Drupal, Typo3 og Joomla samt til de beste web2.0 applikasjonene. Her er en forsmak:

Målsetningen er å etablere en Komplett internettressurs med fokus på enkle gratis og fritt tilgjengelige nettløsninger som kan gi synlighet på Internettet. Denne tjenesten er relevant for til mindre organisasjoner, reiselivsaktører og vil især holde fokus på destination marketing, destinasjonsmarkedsføring.

Jeg håper at alle bloggens lesere har lyst å gå inn og kikke og gi en hånd med å gjøre dette til den beste ressursen for reiselivsaktører og andre liknende organisasjoner som ønsker å vise veien til bedre opplevelser.

Det er på tide å tenke Nettpublisering….på Nytt!

[box type=»note»]Redaktørens note: Dette var for stor en munnfull å holde aktivt vedlike slik at nettstedet når er en automatisk innholdsportal som henter artikler innen utvalgt emner. Jeg holder meg nå til konsulentbistand. Nettpublisering.com som blogg ble lagt på is i 2009.[/box]

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.