Netthandel.no lansert med bistand fra Nettpilot

Netthandel.no

Netthandel.no ble lansert i dag, 1. april og er en nettside for deg som er opptatt av netthandel.
Nettpilot har bidratt med rådgivning, teknisk løsning og bistått med valg og tilpasning av theme for alle plattformer i henhold til ønsker fra netthandel.no sin side.
Målet med Netthandel.no er å bidra til å øke kunnskapen og dialogen mellom alle som jobber med netthandel på det norske markedet.

Netthandel.no
Netthandel.no er en nettside for de som er opptatt av netthandel. Nettsiden ble lansert våren 2014. Målet med Netthandel.no er å bidra til å øke kunnskapen og dialogen mellom alle som jobber med netthandel på det norske markedet.

Fra Netthandel.no:

Netthandel.no trenger folk som kan bistå med å gjøre siden til den beste kilde for kunnskap og inspirasjon for de som driver med ehandel i Norge.

Dvs.

  • Skribenter
  • Samarbeidspartnere
  • Tips til hva vi bør skrive om

Innholdet på netthandel er først og fremst for alle som driver eller eier nettbutikk, men vi ønsker selvsagt også alle andre som er opptatt av netthandel velkommen, enten du jobber med frakt og levering, markedsføring, IT- og plattformleverandører, betaling på nett eller rett og slett bare ønsker å lære mer om netthandel i Norge.

På nettsiden fokuseres det mye på nyheter om netthandel, men vi har også en egen bloggseksjon om netthandel og intervjuer med kjente netthandelseksperter.

Nettsiden må sees på som et supplement til alt det andre som finnes på det norske markedet som handler om netthandel som f.eks konferanser, kurs, blogger, Facebook- og LinkedIn-grupper, nyhetsnettsider og bransjeorganisasjoner.

Nettsiden har som mål å være hel nøytral og har derfor laget være egne retningslinjer for hvordan vi skal forholde oss til omverden.

Nettsiden drives av Kunnskapsformidleren Netthandel.no AS ved Ole Martin Evensmo.

Besøk netthandel.no

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.