Nettpilot kunde økte med 26 mio i Q2 2021 sett ift 2020 (+18%)

ABAX subsription growth

Det er ikke så super ofte vi skryter av våre kunder og egen innsats som rådgivere og sparringspartner.

Dog er tilfellet ABAX utenom det vanlige, ettersom selskapet nå tar opp nesten halvparten av mine tilgjengelige konsulent-timer i en vanlig måned. Nettpilot inngikk avtale med ABAX i oktober 2020, og jobber regelmessig som rådgiver og sparringspartner med alle deres markeder.

Vi har i tillegg håndtering av ABAXs norske og danske Google Ads konto, og er fast sparringspartner med den svenske Google Ads ansvarlige.

Hvem er ABAX?

ABAX er det nest største selskapet innenfor telematikk i Europa med norskutviklet soft- og hardware.

Besøk Abax.com

Deres tjenester gjør det enkelt å forbedre effektiviteten til selskaper innen ulike bransjer, slik som byggebransjen, logistikkbransjen og innen jordbruk, anlegg og gartnertjenester. Løsningene gir tilgang til posisjonsdata og dermed oversikt over hele arbeidsplassen, ansatte, verktøy, maskiner og kjøretøy, uavhengig av hvor de befinner seg.

Abax har bygget en fullt integrert softwareplattform som er enkel å installere og som kan kobles opp mot kjente produsenters anleggsmaskiner via åpne API løsninger.

For mange kan dette virke som noe litt komplekst materie, og jobben for Nettpilot har da vært å bistå med å forenkle markedsrettet produktkommunikasjon og tjenesteutvalg slik at ABAXs tilbud har vært lett å forstå verdien av.

I en bransje hvor det er er lett å ty til elleville fremtidsvyer, slenge om seg med begreper som 4G, 5G og tåkete snakk om Tingenes Internett (IOT), så har vi blitt satt på prøve.

Men tallenes tale er noenlunde klar. Sammen med et hyggelig ABAX Internteam har vi bistått selskapet med en god vekst i antall nye abonnementer sett i forhold til året før. Dette er vi stolte av.

Besøk ABAX investor relations side med finansielle data

Besøk ABAX.com norske hovedside.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.