Nettpilot har flyttet kontoret til Jevnaker, Hadeland og fått ny daglig leder per 1. august 2013

Nettpilot har nå hovedkvarter i Jevnaker

Etter 10 år på Sunnmøre og nesten 9 år som selvstendig næringsdrivende, har familien nå rykket nærmere Oslo, og har ny fast kontoradresse i Jevnaker, cirka en km fra Hadeland Glassverk, på grensen mellom Buskerud og Oppland.
View Larger Map

Nettpilot har  fått ny daglig leder per 1. august da jeg har begynt i en meget interessant fulltidsstilling i spesialistbyrået Resolution Media. Min rolle i Nettpilot vil da bli som faglig ansvarlig og rådgiver og jeg vil kunne sette av et avgrenset timetall per måned i ekstern rådgivning til nåværende og innkommende kunder.

Dette betyr også at alle SEO og Google Adwords forespørsler over en viss størrelse vil bli henvist til Resolution Media, for å unngå en uheldig konkurransesituasjon.

Aurora Høegh-Omdal overtar nå den daglige driften av firmaet.

Aurora har en allsidig bakgrunn, og har arbeidet innenfor mange bransjer og områder. De siste 10 årene frem til august 2013 har hun arbeidet som mellomleder i Ørsta kommune der hun har hatt ansvar for innkjøp, personale, budsjett, media/IKT osv. innenfor seksjon kultur og næring.

Aurora er i likhet med meg utdannet New Media Manager i 2001.

Nettpilot vil fremover ha mer fokus på utvikling av WordPress prosjekter, WordPress plugins for skandinavisk E-handel, WordPress Support, Nettpilot SEO software og nye innholdstjenester, slik som tekstforfatning, korrekturlesing og oversettertjenester.

Hilsen Nickolass

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.