Velg rett publiseringsløsning

CMS, Wiki, Community eller Blogg?
Web-APPS?
TYPO3, WordPress, Joomla, Mambo, Drupal?
Nettbutikk eller community-portal, nyhetstjeneste eller dokumentsamling? Søkemotorvennlig eller bare brukervennlig? osv. osv.
Verktøyene, betegnelsene og mulighetene for nettpublisering er mange.

Nettpublisering gjøres etterhånden primært gjennom standardiserte systemer, og ikke som for få år tilbake med håndkodning eller via WYSIWIG(What You See Is What You Get) editorer.

Antallet av CMS og WEB-applikasjonsleverandører er økende og prisene er synkende.

Jeg kan hjelpe deg til å finne den rette publiseringsløsning, og kan også finne akkurat den webdesigneren som du har bruk for.
Du kan velge mellom lisenserte løsninger eller du kan velge å bruke åpne standarder (open source).

Du får mye for pengene allerede fra kr. 10.000,- til 100.000,-.
Funksjonaliteten omfatter vanligvis administrasjon av brukere/grupper, filarkiv, artikkelpublisering, enkel håndtering av kunderelasjoner (CRM), diskusjonsgrupper, skjemaeditor, prosjektportaler, samt tilrettelagte integrasjoner mot nettbutikker og betalingsløsninger.

Det er stor forskjell på fleksibilitet på især det grafiske rammeverket og på oppgraderingsmulighetene hos de ulike leverandørerne.

Mange nettpubliseringsløsninger har etterhvert fått gode integrasjonsmuligheter mot andre applikasjoner som brukes i det daglige hos en vanlig bedrift, regnskapsystemer og logistikkstyringsløsninger.

Hvilken løsning du har bruk for nå, og hvilken løsning du har bruk for om 2 år, er det ikke lett å vurdere på et øyeblikk. Her er det mange faktorer som må tas hensyn til.

Jeg kan hjelpe med å velge den løsningen og den kompetansen som passer dine behov – så du slipper å få ubehagelige overraskelser.
Eller kanskje bare hjelpe med å optimere din nåværende løsning.

Sammen finner vi fram til en Internettløsning som kan gjøre deg både mer synlig og tilgjengelig på Internettet.

Jeg anbefaler en grundig webanalyse – før valg av løsningen.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.