Norsk SEO plattform klar til lansering 1. januar – vil du teste?

Analyticsseo.com

Jeg har inngått avtale med det anerkjente britiske selskapet Dizzy Heights, om å bygge den norske versjonen av Analytics SEO. Og er snart ferdig.

(Oppdate: testfasen er må overstått, men vi har gratis oppstartskontoer, slik at du kan teste så mye du vil).

I den anledning har vi bruk for å få tak i både erfarne og mindre erfarne SEO konsulenter som har lyst å teste den norske versjonen  i bytte for tilbakemeldinger og språklig korrektur.

Det kan lett bli litt vel nerdete og teknisk rent språklig, så vi ønsker å få MANGE testere. Med denne prøve for du samtidig full tilgang til til den engelske og originale versjonen helt gratis i 14 dager.

Dette betyr at det innen lenge ikke bare er Mediakoordinators kunder som oppnår gode fordeler via Nettpilot SEO.

Fra 1. januar 2012 vil også norske webbyrå, SEO-leverandører, reklamebyrå og konsulenthus kunne få sin egen norske versjon og på den måten bistå sine klienter med raskere om mer effektiv SEO rådgivning. I den norske Analytics SEO trenger du bare å finne en knapp, klikke på den og du har en ferdig presentasjon i Powerpoint, en PDF og et Regneark med full oversikt over styrker, svakheter og ting som skal fikses på ditt nettsted.

På norsk;-)

Den norske løsningen har vært under  betatesting av flere norske  selskap  siden oktober 2011. Se på videoen her for å få en idé om hva man kan med Analytics SEO:

Og nå ja, hvis du har lyst å teste går du til denne siden. Så sender jeg deg den informasjon du trenger.Og hvis du lurer på noe kan du kommentere nedenfor.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.