Nye priser på Nets Easy betaling, økning første uken i august 2023

Nets Easy Checkout avtale for WooCommerce

Nets sendte ut beskjed om prisøkninger til alle kundene sine i slutten av juni.

Nettpilot har en del Nets kunder og gjør oppmerksom på at den varslede prisøkningen IKKE gjelder avtaler som er inngått via Nettpilot og ikke kommer til å påvirke Nettpilots Nets Easy priser (1,40% + 1 kr per transaksjon).

Kontakt oss hvis dere har spørsmål vedrørende dette.

Her er mailen som ble sendt ut fra Nets i sin helhet:

Kjære Nets Easy-kunde, 

I løpet av de siste årene har betalingsløsningen din, Nets Easy, vært i rask utvikling, og vi har løpende lansert oppdateringer og nye funksjoner. Vi har sørget for ekstra støtte til flere nye betalingsmetoder og valutaer for å hjelpe deg med å skalere virksomheten din og å selge både lokalt og globalt.

Varsel om prisendring   

Vi fortsetter å merke effektene av økte kostnader, drevet på den ene siden av vedvarende inflasjon, på den andre siden av ytterligere økninger av gebyrer vi mottar fra våre leverandører, inkludert gebyr fra betalingsnettverk og formidlingsgebyrer. Som et resultat må vi øke gebyrene våre.

Mellom 1. og 5. august 2023, øker vi abonnementsprisene på Easy med 8,4 % og transaksjonsgebyrene, unntatt Dankort, med 2,6 %. MobilePay-tillegget forblir 1 kr.

Retten vår til å justere priser er beskrevet i seksjon 12 av vilkår for Nets Easy. Du kan lese våre vilkår på engelsk her og på svensk her. 

Du trenger ikke å gjøre noe 

Oppdateringen av prisene skjer automatisk og krever ingen handling fra din side. De oppdaterte prisene vil være synlige i administrasjonsportalen og i transaksjonsrapporter, og du vil også se dem i betalingene du mottar for august 2023.

Spørsmål? 

Hvis du lurer på noe angående endringen, er det bare å ta kontakt.

Prisrelaterte spørsmål: 21 5544 18

Generelle spørsmål:ecom-no@nets.eu