Nytt design og innhold på mediakoordinator.no

Nå begynner Google å virke…

Slik ser det ut nå, mediakoordinator.no:
Det er kommet nytt design og mye innhold, ressurser og tips om søkemotoroptimalisering, og søkemotormarkedsføring
Pga. Mye mer innhold på sidene er det kommet ny navigasjonsstruktur og fordi jeg etterhånden har fått tilspisset kompetansen innen søkemotorsynlighet, søkemotoroptimalisering SEO, sosiale medier og nettsamfunn samt innen søkemotormarkedsføring, har jeg valgt en enkelt og informativ stil. Logisk oppbygget. Henvendt til den seriøse besøkende som er på aktivt søk etter Internettløsninger. Jeg er ikke grafiker og vil ikke utgi meg for å være det.
Topbanneret ligger fast uten dill-dall. Jeg har forsatt for mye tekst i forhold til bilde og symbolbruk, men så lenge jeg forandrer slik at det kommer fler besøk og at de som kommer blir i lengere tid – og dette er tilfellet.

Det er desuten etablert en seksjon med utvalgte SEO + SEM Nytt med nyheter fra de primære internasjonale kompetanser på søkemotoroptimalisering og mye annet.

Ta en tur forbi mediakoordinator.no og fortell meg hva du syns.

3 kommentarer til “Nytt design og innhold på mediakoordinator.no

  1. Pingback: Page Rank » Blog Archive » Nytt design og innhold på mediakoordinator.no

  2. mediakoordinator sier:

    Hei, Graylady. Takk for feedback.
    Du spør:

    Hvorfor rullefelt i bredden med maksimert nettvindu på 1280?

    Svar: Det er fordi jeg slurver…Jeg bør nok finne en passende bakgrunn og sentrere siden til 1040 px. Noen andre forslag?

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.