Nytt WordPress plugin: Bring Fraktguiden API integrasjon med WordPress WooCommerce

Endelig! Da har vi ferdigstilt Plug and Play pluginet Bring Fraktguiden API for WooCommerce.

Etter en del forespørsler fra norske nettbutikkeiere og WordPress leverandører, har vi utviklet et nytt WordPress plugin som kan benyttes til å integrere Bring API fraktguiden i WooCommerce.

Løsningen er lisensbasert, fordi det vil være behov for kontinuerlig oppdatering og vedlikehold i takt med utviklingen hos WooCommerce og Bring.

Du betaler da et engangsbeløp for å få tilgang til oppdateringer og vedlikehold i 12 måneder.

Etter 12 md vil du betale en vedlikeholdskostnad for pluginet dersom du trenger oppdateringer. Vedlikeholdskostnadene er avhengig av antall kunder og utviklingen hos WooCommerce og Bring forøvrig.

Du kan hente pluginet her: https://www.nettpilot.no/produkt/bring-fraktguiden-api-til-woocommerce/

Nettpilot som leverandør på Woothemes.com

Nettpilot er Nets/Netaxept sin foretrukne WordPress partner i Skandinavia.

Vi har etter oppfordring fra Nets nå etablert dialog med Joel Bronkowski, som er Head of Business Development hos Woothemes.

Så nå får vi se om vi blir godkjent Woothemes Partner og tredjepartsleverandør.

Det er et sterkt ønske fra både Nets og Bring om å være aktivt tilstede og synlig sammen med andre løsninger som nå tilbys til WooCommerce, som strømmer frem som den mest populære ehandelsløsning for små og mellomstore nettbutikker, verden over.

At Bring og Nets ønsker å delta aktivt i utviklingen av løsninger er et tegn på at WooCommerce får større og sterkere fotfeste i de skandinaviske lande. Nettpilot og samarbeidspartnere har flere større integrasjonsprosjekt på ønskelisten og vi regner med at vi kan presentere flere integrasjoner imot store og populære regnskap/crm/lagerstyringssystemer i nærmeste fremtid.

Nyhet fra Mars 2015: Nå har vi inngått samarbeide med selskapet Emonkey som leverer integrasjoner til regnskaps og forretningssystemer og kan presentere følgende integrasjoner til WooCommerce for bare 198,-/md:

Så vi er på rett vei:)

Les og kommenter: Hvilke funksjoner ønsker du deg allermest i WordPress WooCommerce?

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.