Om Nettpilot

Nettpilot skal være en trygg veiviser på nett

Vi har jobbbet aktivt i 20 år med å oppnå inngående kunnskap om hvordan personer og grupper beveger seg på internett, hvorfor de beveger seg, og hva som skal til for å endre retningen de beveger seg i.

I løpet av årene har vi blitt kjent for at vi hverken tar tvilsomme snarveier eller unødvendige omveier, men sørger for å bringe våre kunder trygt framover.

For mange er det kanskje nok å kjenne til de grunnleggende reglene for navigasjon på nett. Vi har ikke bare kontroll på reglene, man vi har samtidig også god erfaring med de uskrevne regler.

Sammen med dere finner vi smarteste vei videre.

Våre arbeidsområder

  • Datainnsamling og strukturering, innsiktsarbeid, rådgivning og prosjektstyring
  • Forprosjekt, analyse, research og forarbeid før lansering av nettbutikker og online tjenestekonsepter.
  • Løpende drift av prosjekter og kampanjer, samt webanalyse og søkemotormarkedsføring.
  • Analyse og optimalisering av nettsteder for bedre brukervennlighet, mer trafikk og økt konvertering.
  • Vi har erfaring med planlegging og gjennomføring av kurs og workshops med fokus på digital strategiutvikling og online marketing tilpasset både studenter, organisasjoner og bedrifter. B2C og B2C

Hva kan Nettpilot skryte av?

  • Nettpilot har eksisteret siden 2004 og har holdt det gående i 20 år, det er lenge i denne bransjen!
  • Nettpilot var de første som bygget en Magento nettbutikk på norsk og var tidlig ute med WordPress løsninger.
  • Nettpilot var de første som utviklet både DIBS betaling (2009) og NETS betaling og Bring API Integrasjon til WordPress (2012).
  • Nettpilot har i mage år vært NETS og Brings fortrukne WordPress partner i Skandinavia.
  • Nettpilot er et usnobbete firma, og tar alle oppgaver på alvor!

Hvem er Nettpilots kunder?

Nettpilot leverer tjenester til telematikkbransjen, advokatfirma, bygge og bolig bransjen, restaurasjonsbransjen, kosthold og livstil, skole og utdanning, kunst og kulturaktører, klesleverandører og nettbutikker m. fl. Se referanseliste.

Hvem er Nettpilot?

Nickolass Jensen

Dansk født og utdannet Mediakoordinator (New Media Manager) ved Ervhvervs-akademiet i København i 2001.

Nickolass Jensen, Nettpilot
Nickolass Jensen, Nettpilot

Nickolass møtte sin norske kone under studiet og ble etter en meget aktiv og studiepolitisk engasjert studietid ansatt som webmaster, kursplanlegger og redaksjonssekretær i PROSA, forbundet for IT-profesjonelle i Danmark.

I 2003 flyttet han til Norge, der han fikk arbeid som organisasjonssekretær ved Høgskulen i Volda. Nickolass startet firmaet Mediakoordinator i 2004 og skiftet navn til Nettpilot i 2012.

Nettpilot har skiftevis vært drevet på full og deltid opp gjennom årene.

Nickolass var i perioden mai 2012-2014 ansatt som senior SEO rådgiver i Resolution Media (Omnicom media group Norway), der han jobbet med kjente selskap som Telenor, L’Oreal, McDonalds, OBOS, Coop Norge, Toyota, Orkla, Stena Line, Color Line m. fl.
Her var han med på å vinne to Gullpriser i INMAs Performance Awards.

I dag jobber han utelukkende med Nettpilot for full maskin og har tilknyttet et stabilt nettverk av samarbeidspartnere, prosjektledere og leverandører. Nickolass kan svært passende beskrives som Nerd, han er en desidert WordPress entusiast, engasjert og kompetent SEO rådgiver, dyktig Adwordskonsulent, og som en hund elsker kjøttbein, elsker Nickolass å analysere seg frem til nye muligheter, løsninger og ideer som skaper vekst for kunden.

Aurora Høegh-Omdal

Utdannet New Media Manager ved Ervhvervsakademiet i København i 2001.

Aurora Høegh-Omdal, Nettpilot

Aurora valgte en helt annen vei enn Nickolass da hun ble ferdig med studiene. I 2003 ble Aurora ansatt som ungdomsleder i Ørsta kommune som daglig leder for Kaihuset, koordinator for Ungdomsrådet i Ørsta og ansvarlig arrangør av UKM i Ørsta.

Aurora sa opp sin stilling og overtok som daglig leder av Nettpilot i august 2013.

Aurora har en allsidig bakgrunn og har arbeidet innenfor mange bransjer og områder. Hun kan best beskrives som Potet og/eller Poet, da hun mener språket er det viktigste redskap menneskene noensinne har oppfunnet (ergo viktigere enn hjulet!). Som daglig leder tar Aurora seg av alle de praktiske områdene av firmaet som Nickolass ikke alltid har vært like opptatt av, samtidig som hun er engasjert i å utvikle nye forretningsmuligheter for firmaet.

For Aurora betyr det mye at kundene får gode og forutsigbare estimater på tid og pris, raske tilbakemeldinger og at de føler at de får en god behandling. Aurora fokuserer på at nettsteder skal være brukervennlige, inngi tillit og ha et godt og relevant innhold som svarer til kundenes/brukernes forventninger.

Aurora har som nevnt en pasjon for språk og mener at dette bør og kan forbedres på svært mange nettsteder. Innhold er kanskje Konge (content is King), men i så fall er språket Dronningen over alle Konger!

Nettpilots kontor er i Jevnaker, nær Hadeland Glassverk, 55 minutter fra Gardemoen og Oslo. Vi har kunder fra hele Norge, og har opp gjennom årene også hatt en del danske kunder.

Vi har innimellom noen svenske kunder og ønsker velkommen til «söta bror»! Som Nettpiloter er vi selvsagt mobile og kan gjerne avholde møter og kurs/workshops i hele Skandinavia, men det ligger jo i sakens natur at de tjenestene og produktene vi selger som regel kan leveres uten at det krever fysiske møter:)

Hvis du tror du kan ha nytte av en Nettpilot – ta kontakt.

Mvh Nickolass Jensen og Aurora Høegh-Omdal Nettpilot.no Tlf. 40 04 31 01

Ta kontakt

Vår ambisjon

Visjonen og ambisjonene til Nettpilot finner du her.