Samarbeidspartnere

Lokalt og nasjonalt

Authoritas logo

Authoritas er en britisk SEO software as a Service leverandør har vært en fast samarbeidspartner siden 2009. Nettpilot har vært Norgesansvarlig og skrevet alle norske tekster i plattformens norske grensesnitt. Nettpilot er eneste norske norske forhandler, yter fullservice support og er tilknyttet SEO strategiske rådgivergruppe.

Website:www.authoritas.com

Nets betaling

Nettpilot har utviklet flere NETS godkjente betalingsmodul til WordPress som gir brukervennlig, og trygg handel med Visa og Master card. Modulene vedlikeholdes nå i samarbeide med NETS og Nettpilot er NETAXEPT WordPress integrasjonspartner.

Website: www.nets.eu

Svea webpay betaling

Nettpilot har tilpasset flere nettbutikker til Svea Finans online betalingsløsning Svea Webpay og tar ofte oppdrag fra Svea når det er kunder som trenger ekstra tilpasninger til WordPress.

bring-logo

Nickolass Jensen har bidratt med en stor del av innholdet på Bring sin Netthandelsportal da den ble lansert i 2013. Nettpilot står også bak integrasjonen mellem WordPress WooCommerce og Bring sitt API. Bring er Norges største og et av verdens mest proaktive frakt og shippingselskap, som har forstått at de må bli digitalisert og intergrere sine systemer med andre tredjeparter for å kunne være konkurransedyktige.

Website: www.bring.no

Webutvikling og mobilløsninger

Inbusiness logo

Nettpilot samarbeider med det Stavangerbaserte selskapet Inbusiness. Inbusiness leverer alle typer digitale løsninger men har spesialisert seg webutvikling og web, crm og mobilløsninger. De står bak Sparebank1s Medlemsnett og CMS løsningen I-tools.

Inbusiness benytter Nettpilot til Frakt og betalingsintegrasjoner samt Google Ads og webanalyse spesialist kompetanse.

Imbera

Imbera holder til når Oslo S og benytter Nettpilots løsninger for betaling og fraktintegrasjoner og til spesifikke webutvikling og rådgivningsspørsmål. Imbera tilbyr solide nettbutikkløsninger på plattformene WooCommerce og Magento, både med og uten integrasjoner. Imbera er opptatt av å lage nettbutikker som kan vokse i takt med bedriften og som skaper inntekt fra dag én .

Digitalbyrå

Semway logo

Nettpilot har bistått Semway med å komme i gang med SEO plattformen Authoritas, og flere WooCommerce oppdrag. De benytter Nettpilot som sparringspartner og Senior Rådgiver ved behov. Semway er et gründerselskap som ble startet opp i desember 2009 og selskapet har vært i sterk vekst siden oppstarten. Semway holder til nær Oslo S.

Høgskulen i Volda

Nettpilot har bistått med PR og Kommunikasjonslinjen på Høgskulen i Volda omkring utvikling og gjennomføring av kurs og undervisningsforløp innen nettpublisering og kommunikasjon i sosiale medier og søkemotorer. Website: www.hivolda.no