Verktøy som gir SEO kontroll

Analytics SEO

Analytics SEO (nå Authoritas) – Verktøy som gir kontroll på det langsiktige arbeidet med søkemotoroptimalisering.

Ja, det langsiktige, du leste riktig. SEO er i den grad og bør alltid være langsiktig. Her finnes ikke noen Quick fix når det kommer til søkemotoroptimalisering, altså.

Visualisering av Organisk trafikk kurve vs andre trafikkkilder

Men man kan effektivisere arbeidet – og det er det som mange selskaper arbeider på for tiden – men disse spurte om jeg hadde lyst å teste deres verktøy over en periode mot å gi tilbakemeldinger til gjengjeld.

Det sa jeg ja til og er nå stolt over at være den eneste norske partner og eneste skandinaviske deltaker i det strategiske styregruppe for Analytics SEO (nå Authoritas).

Sammen med dette medlemskap har jeg æren av å kunne levere et av Markedets mest komplette SEO-verktøy.

Analytics SEO (nå Authoritas) er et fantastisk tidsbesparende og økonomisk fornuftig SEO verktøy som fungerer for alle nettsteder store som små.

Det integreres sømløst med Google Analytics og Google Webmaster Central på en måte som gir deg SEO innsikt og analyse som andre vanlige SEO verktøy ikke kan matche. Når du er i gang, arbeider SEO verktøyet automatisk for deg.

Det varsler om viktige begivenheter, anbefaler tiltak, og hjelper deg å ta de riktige SEO beslutningene. Webmastere får her den optimale sjekkliste for løpende SEO-prosjektstyring.

Verktøyet er webbasert og utvikles løpende på bakgrunn av innspill fra brukere og bransjeledere. Det kan brukes av markedsførere, webmastere og konsulentbyråer som ønsker å optimaliserere og dokumentere effekten af SEO arbeidet.

Verktøyet er også tilpasset norske forhold, slik at det kan brukes for deg som bare er på det norske marked. T

Ta kontakt hvis dette høres ut som noe for deg.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.