Overvåking av sosiale medier

Vi hjelper deg med å sette opp en automatisert online overvåkingstjeneste for sosiale medier, søk og nyhetstjenester

Uansett hvilke verktøy som finnes er det viktig med en grunnleggende teoretisk opplæring i bunn. Kursing og hjelp til oppsett av lyttestrategier er langt viktigere enn verktøyet i seg selv.

Vi tilbyr derfor i første omgang kursing og rådgivning i måling av sosiale medier for på den måten å legge fundamentet for dine videre veivalg.

Vi kan dernest i fellesskap med deg finne frem til den eller de online tjenester som din bedrift skal investere i, og dernest benytte som en felles overvåkings- og respons plattform for kundeservice, PR og markedsføring/salgsavdelingen. 

Eller benytte i forskningsøyemed for den saks skyld.

Vi tilpasser opplegg til mellomstore bedrifter og organisasjoner som har en definert gruppe med ansatte som skal jobbe aktivt med online markedsføring og kommunikasjon.

Det som er vesentlig for deg er ikke bare at du har et verktøy som kan gi oversikt over omtale og samtaler i de ulike nettsamfunn og nyhetsmedier online.

Du skal også kunne reagere og respondere umiddelbart fra et og samme grensenitt. Og du skal vite hvordan du gjør det så smart som råd.

Med Nettpilot får du levert en tjeneste som har til formål å bistå deg med å ta de rette valg, så raskt og effektivt som råd. Når kurset er overstått har du det som trengs for å selv sette sammen ditt eget optimale team, strategi, mål og oppgaver for overvåkning av aktiviteter, analyser og effektmåling i sosiale medier. Valget av teknologi burde dernest være såre enkelt.

Hva kjennetegner en god tjeneste for social media monitoring?

Nøkkelpunkter:

  • Man kan holde seg oppdatert på sosiale medier og nyhetsbildet online – i nettaviser, blogger, Twitter, Youtube, Flikr, Picasa med flere.
  • Man kan sammenlikne ord og uttrykk slik at du kan finne ut av hvor bedriften din ligger i forhold til konkurrentene – eller hvilke av dine produkter eller kampanjer som skaper mest engasjement og omtale.
  • Varslingsmulighetene spenner fra umiddelbar beskjed via Epost til beskjed med faste intervaller eller en gang i uka.
  • Innholdet kan rangeres og få merkelapper slik at det kan sorteres for ettertid i prioritert rangordning.
  • Du kan med to tastetrykk delegere oppgaver til teamet ditt og følge med på om oppgavene blir utført.
  • Registrerte brukere kan respondere direkte fra grensesnittet både på blogger og Twitter.
  • Man kan koble til egne Facebook-sider,og ander plattformer, monitorere og måle aktiviteten der.
  • Man kan eksportere rapporter og oversikter i PDF og CSV format.
  • Verktøyet er selvforklarende og har en fyldig bruksmanual.

Du har altså ikke bare oversikt over omtale og samtaler i de ulike nettsamfunn og nyhetsmedier online.

Du kan reagere og respondere umiddelbart fra et og samme grensenitt. Dette gir kort reponstid. Med Nettpilot Overblikk bistår vi kunden, deg, med å ta de rette valg, og gjøre dette så raskt og effektivt som råd.