Vi bygget den første nettbutikken til Run&Relax og hadde mange av våre førstegangsopplevelser og eksperimenter med WooCommerce på runandrelax.com der vi hadde all ansvar for nettsideutvikling, drift og optimalisering i en periode på 4-5 år fra 2012 til 2017.

Vi sto for automatiseringen av innsamling av epostadresser, konverteringsoptimalisering og håndterte også Google Ads for selskapet i hele perioden.

Det var for å optimalisere og forbedre kjøpsprosessen for kunder og samtidig automatisere ordrehåndteringen på Runandrelax.com at vi begynte jobben med Bring API Pluginet til WooCommerce som vi i dag fortsatt vedlikeholder. Runandrelax er hovedkilden til integrasjonen som i dag er brukt  av hundrevis av norske nettbutikker.

Run & Relax startside
Run & Relax startside fra 2014-2015, nettstedet ble bygget med WordPress og WooCommerce.

Runandrelax.com flyttet for en periode over på Magentos Webshop plattform, men har returnert til WooCommerce igjen.

RUN & RELAX er yogaklær for den moderne kvinne som ønsker å både føle seg og se godt ut under trening. Med et stilsikkert og behagelig design er dette klær som er utmerkede følgesvenner når man begir seg inn i nok en givende yoga-økt.

Run & Relax ble grunnlagt i 2011 av Vibeke Klemetsen, Margit Unander og Marianne Borchgrevink.

Run and Relax
Run and Relax Scandinavia designer, produserer og selger egen kleskolleksjon til aktive moderne kvinner via nettsiden runandrelax.com

Besøk Runandrelax.com

Vi bygget den første nettbutikken til Run&Relax og hadde mange av våre førstegangsopplevelser og eksperimenter med WooCommerce på runandrelax.com der vi hadde all ansvar for nettsideutvikling, drift og optimalisering i en periode på 4-5 år fra 2012 til 2017. Vi sto for automatiseringen av innsamling av epostadresser, konverteringsoptimalisering og håndterte også Google Ads for selskapet[…]