Fast Regnskap ble stiftet i 2013 av mennesker med god og lang erfaring fra regnskaps- og revisjonsbransjen. Målet til Fast er hele tiden å søke digitalisering, effektivisering og standardisering til det beste for sine kunder.

Fast solutions oppstartspakker
Fast solutions oppstartspakker

I begynnelsen var fokus til Fast først og fremst på regnskapsløsninger.

Nettpilot hjalp fra 2015 først med Webanalyse og Annonsering på Google, men etter et stykke tid med lite fortjent trafikk var det tydelig at selskapet måtte endre på sin forretningsstrategi for å være mer relevant og attraktiv online.

Vi bisto over fler omgange med markedsanalyser og strategisk rådgivning som resulterte i at Fast endret både navn, profil og tjenestespekter. Fra Fast Regnskap til Fast Solutions.

Fra å ha en profil som et tradisjonelt regnskapsfirma som leverer rådgivning og bokføringstjenester har Nettpilot i løpet av 2017 og 2018 hjulpet Fast Solutions med å modellere sitt nye nettsted, og sine pakkeløsninger for E-handel og Digital markedsføring utfra Nettpilots pakkemodell som nå tas i bruk av flere og flere tjenesteleverandører i Norge.

Les mer om Nettpilots optimaliseringspakker

 

Fast Regnskap ble stiftet i 2013 av mennesker med god og lang erfaring fra regnskaps- og revisjonsbransjen. Målet til Fast er hele tiden å søke digitalisering, effektivisering og standardisering til det beste for sine kunder. I begynnelsen var fokus til Fast først og fremst på regnskapsløsninger. Nettpilot hjalp fra 2015 først med Webanalyse og Annonsering […]