Fast Regnskap ble stiftet i 2013 av mennesker med god og lang erfaring fra regnskaps- og revisjonsbransjen. Målet til Fast var hele tiden å søke digitalisering, effektivisering og standardisering til det beste for sine kunder. Selskapet endret navn til Fast Solutions, vokset raskt og ble i 2020 kjøpt opp.

I begynnelsen var fokus til Fast først og fremst på regnskapsløsninger.

Nettpilot hjalp fra 2015 først med Webanalyse og Annonsering på Google, men etter et stykke tid med lite fortjent trafikk var det tydelig at selskapet måtte endre på sin forretningsstrategi for å være mer relevant og attraktiv online. Vi bisto over fler omgange med markedsanalyser og strategisk rådgivning som resulterte i at selskapet endret både navn, profil og tjenestespekter. Fra Fast Regnskap til Fast Solutions.

Fra å ha en profil som et tradisjonelt regnskapsfirma som leverer rådgivning og bokføringstjenester hjelp vi Fast Solutions med å modellere sitt nye nettsted, og sine pakkeløsninger for E-handel og Digital markedsføring, utfra Nettpilots pakkemodell som nå tas i bruk av flere og flere tjenesteleverandører i Norge.

Fast solutions oppstartspakker

Fast solutions oppstartspakker som de ble presentert etter flere omganger med Nettpilot rådgivningFest Solutions ble i 2020 kjøpt opp av Sparebank1 SR Bank forretningspartner

Fast Regnskap ble stiftet i 2013 av mennesker med god og lang erfaring fra regnskaps- og revisjonsbransjen. Målet til Fast var hele tiden å søke digitalisering, effektivisering og standardisering til det beste for sine kunder. Selskapet endret navn til Fast Solutions, vokset raskt og ble i 2020 kjøpt opp. I begynnelsen var fokus til Fast[…]