Bygg og Våtromsgruppen er et samlet håndverks- og kompetansemiljø for skadebegrensning, utbedring og rehabilitering av hus, bad og våtrom

BOVG (som vi omtaler dem som) har base i Drammen og leverer sine tjenester til hele Oslo, Akershus og Buskerud regionen.
Vi har jobbet fast med selskapet i 10 år og bygger fortsatt kundebase og selskap.

Da vi startet opp med BOVG i 2013 fordoblet vi antall online henvendelser og forbedret inntjeningen via online kvalifiserte henvendelser med 250.000 norske kroner per måned i løpet av 6 måneder.

I august 2023 hadde vi alltime high i antall kvalifiserte henvendelser, og den laveste kostnad per henvendelse via Google Ads Annonsering i løpet av en måned, NOENSINNE! Snakk om kontinuerlig utvikling i fast partnerskap.

Etter 10 års fast samarbeid:

BOVG har fordoblet driftsinntektene sine flere ganger siden 2013

I 2012 var omsetningen 21 mill kr. i 2014 var omsetningen 44 mill kr. I 2017 var omsetningen 64 mill kr. I 2022 var omsetningen over 123 mill kr. (+ 123 mill kr. i flere utskilte selskap) I 2024???

bilde
Bilde av BOVG vekst

Vi skrur tiden tilbake til oppstarten i 2013 I løpet av 6 måneder etter ny digital strategi kunne vi vise til følgende resultater ved sammenligning av to hele måneder

  • Adwords konverteringsrate: 131% økning
  • Organisk konverteringsrate: 200% økning
  • Samlet konverteringsrate: 138% økning
  • Antall besøkende: 15% færre besøk
  • Antall sidevisninger: 10% færre sidevisninger
  • Adwords inntjening: 400% økning

Akkumulert sett økte vi i løpet av 6 måneder inntjeningen (avkastningen) til Bygg og Våtromsgruppen i Drammen per måned med en kvart million kr. via online henvendelser alene. Så investeringen i bistand tjente seg med andre ord inn rimelig fort;)

Organiske økning på et år
Organiske økning året etter oppstart

I januar 2019 økte vi fortsatt, her var økningen i antall henvendelser på 37 % sett i forhold til samme periode i 2017

Dette har vi gjort:

Nettpilot ble invitert til å avholde en workshop for Bygg og Våtromsgruppen i august 2013.

Formålet var å utvikle en digital strategi for selskapet som skulle skape vekst for selskapet. Vi utførte et forprosjekt som munnet ut i en konkret tiltaksplan der systematisk måling av netttrafikk, målkonverteringer og monitorering av søkeadferd ga oss kunnskap som vi kunne benytte for å legge grunnen for et nytt nettsted.

Nettstedet ble bygget og lansert i november 2013. Nettpilot har siden lanseringen av nettstedet jobbet kontinuerlig med strategier for utvikling og optimalisering av både innhold og annonsering via Google Adwords.

For hver måned som går forbedres enten organiske målkonverteringer eller antall henvendelser via Google Adwords. Dessuten er Nettpilot fast webmaster og ansvarlig for vedlikehold av BOVG sin WordPress løsning.

bovg startside 2023
bovg startside 2023


Besøk bovg.no

 

Bygg og Våtromsgruppen er et samlet håndverks- og kompetansemiljø for skadebegrensning, utbedring og rehabilitering av hus, bad og våtrom BOVG (som vi omtaler dem som) har base i Drammen og leverer sine tjenester til hele Oslo, Akershus og Buskerud regionen. Vi har jobbet fast med selskapet i 10 år og bygger fortsatt kundebase og selskap.[…]