Geografisk målrettede Google Ads tjenester for advokatfirma

Som sertifisert Google Ads Partner med spesialistkompetanse på søk, har vi jobbet flere år med Riisa & Co som er et fremtredende advokatfirma i Bergen og Oslo. Riisa er blitt kåret til landets beste advokatfirma innen erstatning og forsikringsrett. Oppgaven har i mange år vårt å sikre deres synlighet i Google og sikre en stabil kundetilstrømning.

Målretting og strategisk, med fokus på høy visningsandel innen største kompetanser

Vi har levert skreddersydd geografisk målretting strategi for å nå potensielle klienter i spesifikke områder.

Løpende optimalisering

Vi har overvåket kampanjens ytelse kontinuerlig og gjort nødvendige justeringer for å sikre optimal effektivitet måned etter måned i flere år og bygger innssatsen på historisk data. Dette inkluderer å tilpasse seg til Google Ads endringer i funksjonalitet, justere bud, forbedre annonser og raffinere søkeord og målgruppene for å maksimere ROI.

Riisa & Bach advokatfirma i Oslo og Bergen
Riisa & Bach advokatfirma i Oslo og Bergen

Besøk riisa.no

 

Geografisk målrettede Google Ads tjenester for advokatfirma Som sertifisert Google Ads Partner med spesialistkompetanse på søk, har vi jobbet flere år med Riisa & Co som er et fremtredende advokatfirma i Bergen og Oslo. Riisa er blitt kåret til landets beste advokatfirma innen erstatning og forsikringsrett. Oppgaven har i mange år vårt å sikre deres[…]