Da Norge var nedstengt og folk ikke kunne samles var det ganske stor krise for aktører som livnærer seg av fysiske markedsplasser, og folk som møtes og samles for å oppleve, handle og utforske.

Mange norske bønder og matleverandører hadde, som følge av Korona-pandemiens konsekvenser, store utfordringer med å få avsatt sine foredla råvarer, da Norge ble nedstengt og alle større møteplasser ble forbudt pga risikoen for smittespredning.

Vi hjalp Bondens Marked med å ta markedsplassene på nett, slik at både produsenter og produkter kunne bli presentert, i et format, som gjorde det enkelt å forhåndsbestille og hente på markedet, uten for mye fysisk samkvem.

Med Klikk og Hent løsningen basert på WordPress og WooCommerce i kombinasjon med Salesforce, fikk vi koblet opp et stort antall av produsentene, og ga dem dermed muligheten for å presentere seg selv og sine produkter, i en noe større målestokk enn det enkelte fysiske marked.

Med gode og enkle prosesser for reservering av varer og forhåndsbetaling, har vi nå muliggjort en ny salgskanal for et stort antall av Norge småbruk og matprodusenter.

I tillegg er rapportering og ordrehåndtering gjort enkelt for bonden og koordinator av markeder.

Bondens marked klikk & Hent
Bondens marked klikk & Hent

Besøk bondensmarked.no

Da Norge var nedstengt og folk ikke kunne samles var det ganske stor krise for aktører som livnærer seg av fysiske markedsplasser, og folk som møtes og samles for å oppleve, handle og utforske. Mange norske bønder og matleverandører hadde, som følge av Korona-pandemiens konsekvenser, store utfordringer med å få avsatt sine foredla råvarer, da[…]

Tags: Klikk & Hent