Easy quit er et svensk firma som selger elektroniske sigaretter i Sverige, Nederland, Storbritannia, Spania og Norge.

Nettpilot har siden mai 2014 stått for den norske oversettelsen samt språkvask av produktbeskrivelser, nye artikler, theme og plugins. Vi har jobbet med onsite søkemotoroptimalisering og optimalisert sidetitler og metabeskrivelser.

Resultater:

  • Sett i forhold til før vi begynte har den gjennomsnittlige bestillingsverdien økt med 16 %, konverteringsfrekvensen har økt med 33 %
  • Den samlede verdien per besøk har økt med 55 %.
  • Fra den ene måneden til den andre etter Nettpilots behandling av nettstedet har eqcigs.com/no hatt 38 % flere visninger og 54 % flere klikk i Google sine organiske søkeresultater enn i perioden før.

EQcigs.com er er flerspråklig WordPress løsning der nettbutikken er bygget med WooCommerce. De benytter i tillegg Nets Netaxept betalingsmodul til WooCommerce fra Nettpilot i alle markeder.

Eqcigs.com startside
Eqcigs.com selger e-sigaretter i flere land.

Besøk: eqcigs.no

Easy quit er et svensk firma som selger elektroniske sigaretter i Sverige, Nederland, Storbritannia, Spania og Norge. Nettpilot har siden mai 2014 stått for den norske oversettelsen samt språkvask av produktbeskrivelser, nye artikler, theme og plugins. Vi har jobbet med onsite søkemotoroptimalisering og optimalisert sidetitler og metabeskrivelser. Resultater: Sett i forhold til før vi begynte[…]