Fria Bröd er et glutenfritt bakeri som begynte som en ren familiebedrift.

Fria Glutenfri
Fria Glutenfri

De er i dag markedsledende i Norden innen fryste, glutenfrie produkter og tilbyr et bredt utvalg av glutenfrie produkter – fra brød og søtbakst, til ferdigmat. Du finner produktene i den glutenfrie fryseren i de fleste matbutikker med variert utvalg.

Oppdraget

I 2017 fikk Nettpilot i oppdrag å skrive all norsk tekst på Fria sine nye hjemmesider basert på svenske originaltekster. Dette inkluderte oversettelse og tilpasning av produktbeskrivelser, innholdsfortegnelser, oppskrifter, samt fagtekster om Glutenfri livstil og Cøliaki informasjon, oppdatert med norske referanser og forhold.

Teknisk

All tekst ble håndtert i WordPress og jobben krevde både håndtering av WPML filer, samt språkredigeringssoftware. Underprosjektet holdt vi løpende dialog med webmaster, norsk reklamebyrå og svensk prosjektleder.
I tillegg har vi skrevet og forfattet alle sidetitler og metabeskrivelser slik at nettstedet er søkemotorvennlig.

Se videoen om Fria her

Fria Bröd er et glutenfritt bakeri som begynte som en ren familiebedrift. De er i dag markedsledende i Norden innen fryste, glutenfrie produkter og tilbyr et bredt utvalg av glutenfrie produkter – fra brød og søtbakst, til ferdigmat. Du finner produktene i den glutenfrie fryseren i de fleste matbutikker med variert utvalg. Oppdraget I 2017[…]