Svenske Swebike er i dag en av markedets ledende aktører innenfor online salg av ”lette kjøretøy”, som moped, dirtbike, ATV, elsykkel og lekekjøretøy til et svært attraktivt prisnivå.

Motornorway
Motornorway er fast kunde innen oversettelsesarbeid, tekst og innhold

Nettpilot har siden sommeren 2017 fått i oppdrag å forbedre det norske innholdet på det svenske selskapet sitt norske nettsted: motornorway.no

Her jobber vi med språkvask og forbedring av tekster.

I tillegg bistår vi med rådgivning omkring både teknisk og semantisk SEO.

Ettersom det finnes tusenvis av produkttekster å velge imellom foretar vi prioriteringene av tekster basert på grundige gjennomgang av E-handelsdata og konverteringspotensiale. Vi jobber både med å øke klikkraten fra de organiske søkemotorresultater og med å senke fluktraten. Vi jobber direkte i Magento CMS.

Bedre tekster resulterer i flere klikk fra søkemotorresultatene og at flere sider besøkes. Dette øker berøringsflatene til nye potensielle kunder og øker tilliten i markedet. På kort sikt gir det høyere konverteringsrate og på lang sikt skaper det tilbakevendende besøkende, som blir til faste fornøyde kunder.

Resultat etter 3 måneder: 17% forbedret konverteringsrate, 71% flere transaksjoner og 77% økt inntjening sett i forhold til året før.

Svenske Swebike er i dag en av markedets ledende aktører innenfor online salg av ”lette kjøretøy”, som moped, dirtbike, ATV, elsykkel og lekekjøretøy til et svært attraktivt prisnivå. Nettpilot har siden sommeren 2017 fått i oppdrag å forbedre det norske innholdet på det svenske selskapet sitt norske nettsted: motornorway.no Her jobber vi med språkvask og[…]