Nettpilot utviklet i 2010 den første integrasjon/plugin for DIBS betalingsløsninger til WordPress Nettbutikk. Vi var da DIBS første WordPress integrasjonspartner. Nettpilot har siden utviklet flere betalingsmoduler til WordPress Nettbutikk. DIBS payment var første i rekken og vi bygget til WordPress webshop løsningene WooCommerce og WP-Ecommerce.

Dibs online betaling
Dibs online betaling

DIBS tilbød betalingsløsninger til store og små forretninger innen e-commerce, postordre og POS. Med over 10.000 kunder, var DIBS Skandinavias desidert største leverandør av online betalingsløsninger.

I tillegg til WordPress moduler kjøpte DIBS spesialtilpassede tjenester innen prospekt- og kundeidentifikasjon fra Nettpilot.

Dibs ble kjøpt av Nets og er nå en del av Nexi/Nets Group som også er partner med Nettpilot.

Nettpilot utviklet i 2010 den første integrasjon/plugin for DIBS betalingsløsninger til WordPress Nettbutikk. Vi var da DIBS første WordPress integrasjonspartner. Nettpilot har siden utviklet flere betalingsmoduler til WordPress Nettbutikk. DIBS payment var første i rekken og vi bygget til WordPress webshop løsningene WooCommerce og WP-Ecommerce. DIBS tilbød betalingsløsninger til store og små forretninger innen e-commerce,[…]