Nettpilot har utviklet flere DIBS betalingsmoduler til WordPress Nettbutikk som gir brukervennlig, og trygg handel med Visa og Master card.

Nettpilot var DIBS første WordPress integrasjonspartner

Nettpilot leverer Dibs betalingsløsninger og Dibs avtaler med rabatt til WordPress webshop løsningene WooCommerce og WP-Ecommerce.Dibs online betaling

DIBS tilbyr betalingsløsninger til store og små forretninger innen e-commerce, postordre og POS. Med over 10.000 kunder, er DIBS Skandinavias desidert største leverandør av online betalingsløsninger. Et samarbeid med DIBS sikrer at du som kunde kan tilby en rekke forskjellige betalingsformer, og DIBS samarbeider med så og si alle kortselskap og banker i Skandinavia.

DIBS er en leverandør som setter kundeservice høyt og som vil være med på å skape din suksess

DIBS Payment Services ble børsnotert 18. juni 2007.

Nettpilot tilbød fra 2010 integrasjon av DIBS betalingsløsninger til WordPress Nettbutikk.

DIBS har i tillegg til WordPress moduler kjøpt spesialtilpassede tjenester innen prospekt- og kundeidentifikasjon fra Nettpilot. Ta kontakt for mer informasjon.

Dibs ble kjøpt av Nets og er nå en del av Nets Group som også er partner med Nettpilot.

Nettpilot har utviklet flere DIBS betalingsmoduler til WordPress Nettbutikk som gir brukervennlig, og trygg handel med Visa og Master card. Nettpilot var DIBS første WordPress integrasjonspartner Nettpilot leverer Dibs betalingsløsninger og Dibs avtaler med rabatt til WordPress webshop løsningene WooCommerce og WP-Ecommerce. DIBS tilbyr betalingsløsninger til store og små forretninger innen e-commerce, postordre og POS. […]