Elitesprinttrening.no er en ny tjeneste som er etablert av den erfarne norske sprint-trener Erlend Sæterstøl og fysioteraput Martin Hanstvedt, som begge holder til i Bergen.

På nettsiden presenterer de i fellesskap sine kompetanser, og deler innhold og kunnskap om sprint, styrketrening og prehab og rehabilitering.

Løsningen inneholder et LMS, Learning Management System, der man kan kjøpe tilgang til kursmoduler, og det er salg av treningsprogrammer og mulighet for å få analysert sin løpeteknikk ved å laste opp videofiler. Man kan også bestille coaching 101 både via video og fysisk samt workshops, treningveiledning og annen oppfølgning.

Nettpilot har bistått med rådgvning om tjenestepakketering og online markedsføring, bygget opp rammeverket, valgt ut og tilpasset funksjoner og utvidelser, leverer webhosting og grunnleggende webdesign. Vi deltar også med webmasterarbeid og innhold.

Elite sprint trening

Besøk elitesprinttrening.no

Elitesprinttrening.no er en ny tjeneste som er etablert av den erfarne norske sprint-trener Erlend Sæterstøl og fysioteraput Martin Hanstvedt, som begge holder til i Bergen. På nettsiden presenterer de i fellesskap sine kompetanser, og deler innhold og kunnskap om sprint, styrketrening og prehab og rehabilitering. Løsningen inneholder et LMS, Learning Management System, der man kan[…]

Tags: LMS / WordPress