Nettpilot prisoversikt

Vi opererer med standardpriser for både support, utvikling, programmering, rådgivning, prosjektledelse og tekstarbeid.

OBS: disse priser gjelder for november og desember 2023.
Timepris rådgivning og konsultasjon: 990,- /time (Normal timepris er 1690,-)
Timepris programmering og WordPress utvikling: 990,- /time (Normal timepris er 1690,-)
Bearbeiding av produkttekster og innholdsproduksjon: 990,- /time
Fast rådgivning og oppfølgning ukentlig minst 3 måneder: Be om tilbud
Større prosjekt over 20 timer: Be om tilbud
Rask support / 24 timers responstid: Pris etter avtale

Alle priser som oppgis på nettsiden, eller i annet materiale, oppgis uten merverdiavgift og eventuelt andre offentlige avgifter.

Be om et tilbud

Priser for rådgivning, support og WordPress eller WooCommerce bistand, uten fastprisavtale, finner du alltid oppdatert på siden for supporthenvendelser.

Bemerk at vi etter oppstart fakturerer for all tidsbruk, medmindre annet er avtalt spesifikt. Dette inkluderer også telefonoppkall og eposthåndtering. Dialog knyttet til utviklingsprosjekter der tredjeparter inngår som samarbeidspartner vil også bli fakturert.

Tid benyttet på veiledning, rådgivning vedr. veivalg, purring av tredjeparter, avklaringsmøter, tid brukt på feilsøking osv. er også fakturerbar tid.

Ved dialog med Nettpilot aksepterer du disse vilkår og priser.

Kampanjepriser er gjeldende i én avtaleperiode fra datoen kunden velger å benytte seg av tilbudet. Deretter gjelder ordinære priser. Nettpilot forbeholder seg retten til å gjøre endringer i gjeldende priser, og individuelle rabatter. Prisendringer varsles 1 måned i forkant, med virkning fra ny avtaleperiode begynner å løpe, eller fra første forfall. Melding om prisendringer sendes per epost til den Epost-adresse som er angitt som kontaktadresse for kundeforholdet.

Vi har nå ledig kapasitet på SEO og Google Ads rådgivning, tekstarbeid og oversettelse, men lite kapasitet på webutvikling og programmering.