Gjelder 12 måneder per nettsted.
Knyttes til opprinnelig eksisterende ordrenr., kundekonto og nettsted. Har du bare gjestekonto fra før, men har bestilt opprinnelig plugin fra samme epostadresse så må vi knytte fornyelsen manuelt etter bestilling. Gi oss beskjed hvis det er tilfellet og du ikke får tilgang til pluginet umiddelbart.
Oppgi derfor opprinnelig ordrenummer og nettsted i kommentarfeltet ved bestilling, slik at vi vet hva aktiveringen skal registreres på.
Bemerk: Automatisk fornyelse er bare mulig, hvis det har gått mindre enn 24 måneder siden bestilling av plugin eller forrige fornyelse og hvis du ved første originale bestilling registrerte en brukerkonto.



