Publisere artikler på Nettpilot?

Nettpilot.no er et mindre nettsted med som står meget sterkt i Norge innen fagdisiplinen Digital Markedsføring. Vi tilbyr våre samarbeidspartnere en plattform for ekstra synlighet: Nettpilot.no innstikk.

Vi henvender seg til et profesjonelt voksent segment som er på jakt etter nye ideer, innsikt, gode løsninger og stabile samarbeidspartnere.

Vår kjerneforetning er rådgivning og utvikling av foretningskritiske løsninger for mindre og mellomstore norske nettbutikker eller aktører som ønsker å gå fra et hovedsakelig fysisk fokus til en multikanal orientering.

Dessverre så har vi sjeldent tid til på egen hånd å produsere innhold så vi tilbyr nå profesjonelle aktører at de kan publisere artikler på nettpilot, mot betaling. Alt etter kvalitet og hensikt med innholdet avtaler vi en pris som er passende.

En typisk artikkel har mellom 500 til 1200 ord og skal følges av et bilde som skal kunne brukes til deling i sosiale medier og i innholdsoversikten på nettpilot.

Vi tar bare i mot innholdsforslag som handler om digital markedsføring, ehandel, og annet som relaterer seg til Nettpilots univers. Vi tester enkelte grenseområder innimellom, og ta gjerne imot feedback fra våre brukere.

Alle betalte artikler som ikke er utviklet og skrevet av Nettpilot vil bli merket som kommersielt, betalt innhold. De mest relevante vil kunne bli sendt i nyhetsbrev til Nettpilots kunder og samarbeidspartnere.

Ta kontakt hvis du ønsker at vi skal skrive en artikkel om ditt selskap eller dine produkter.