Resolution Media lansert i Norge

Resolution

Omnicom Media Group som består av mediebyråene OMD og PHD lanserer i dag Resolution som et helt nytt digitalt spesialistmiljø.

I følge toppsjef i Omnicom Media Group, Espen Klepper skjer etableringen parallelt i de nordiske markedene.

Resolution Media Logo
Resolution er representert i mer enn 70 land, og utgjør et av verdens største nettverk innenfor sitt fagfelt

.

«For vår del i Norge er det derfor liten tvil om at en global tilgang til markedsledende kompetanse og teknologi vil bidra til ytterligere å forsterke vår posisjon og vårt digitale rådgivningsprodukt, sier Klepper».

«Noe av det mest unike ved Resolution vil være at vi nå samler og integrerer alle våre disipliner innenfor såkalt digital performance marketing. Med dette ønsker vi å fokusere enda tydeligere på konvertering, optimalisering, involvering og såkalt “big data”.”

Vi ser også at annonsører i økende grad dreier i retning av en «always on» digital strategi. Organiseringen av Resolution vil derfor åpenbart styrke vårt felles mål om å konvertere de riktige brukerne, med riktig budskap til riktig tid og til riktig pris», fortsetter Klepper.

Resolution vil ledes av Omnicom Media Groups nåværende direktør for digitale medier, Jørgen Nilsson, som har mer enn ti års internasjonal erfaring fra digital markedsføring. Blant annet som administrerende direktør i QXL, og direktør for forretningsutvikling og digitale medier i Egmont. «Jeg ser virkelig frem til å lede ett av Norges største og utvilsomt sterkeste fagmiljø, uttaler Nilsson».

«I tiden fremover kommer vi blant annet til å jobbe videre med implementeringen av automatiserte kjøp (RTB) for våre kunder, noe som har åpnet opp en helt ny verden for mange annonsører. I den forbindelse er vi stolte av å kunne tilby dette via vår egen trading desk, Accuen.

Samtidig vil vi selvfølgelig jobbe med å videreutvikle våre tjenester innenfor SEO, SEM, sosiale medier, kreativ produksjon og analyse. Vår rådgivning fremover vil nok i mindre grad handle om tradisjonelle medieplaner, men mer om fortløpende optimalisering av alle tiltak innenfor hele den digitale verdikjeden», avslutter Nilsson.

Besøk www.resolutionmedia.no for en nærmere beskrivelse.

[box type=”info”]

Resolution er i Norge en del Omnicom Media Group som også eier mediebyråene PHD og OMD. Resolution består av dedikerte spesialister innen blant annet søkeordsannonsering, organisk søk, affiliate, auksjonsbaserte kjøp, real time bidding (RTB), web analytics, konverteringsoptimering og data management.

Resolution etableres fra dag en med en meget omfattende kundeportefølje bestående av lokale og globale selskaper innenfor blant annet telekom, FMCG, reisemarkedet, e-handel, finansielle virksomheter og underholdningsindustrien.

[/box]

Resolution Media Norge har inngått fast avtale om å benytte Nettpilot sine SEO tjenester til løpende SEO prosjektstyring for norske klienter.

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.