SEO software nominert til European Search Awards 2012.

European Search Awards 2012

Softwaren bak Nettpilot SEO og Din SEOKONTROLL nominert i to kategorier.

Nettpilots gode britiske samarbeidspartner Analytics SEO har nemli blitt plukket ut til å skulle konkurrere om hele to Europeiske Search Awards!
European Search Awards 2012
To av Nettpilot sine SEO tjenester har blitt nominert til European Search Awards 2012
Nettpilot er eneste norske leverandør av Analytics SEO sin SEO software. Blant norske brukere av Analytics SEO er (per juli 2012)bla. OMD Norway, Halogen AS, Sprell AS og PWC.

Hva er European Search Awards?

Dette er det første året med European Search Awards, og oppsettet følger malen for de Britiske SearchAwards. Begge er organisert av selskapene Don’t Panic i samarbeide med SEMPO, Manual Link Building, SEOhosting og SASCon. Analytics SEO software er kortlistet i kategorien Beste SEO Software. Dette er softwaren som ligger bak Nettpilot SEO. Systemet omtales som nyskapende og friskt, og av norske brukere har jeg selv fått høre at det er meget intuitivt og brukervennlig. Med shortlisting til European Search Awards får vi som har jobbet med Analytics SEO lenge, anerkjennelse for det langsiktige arbeid som er lagt i utallige tilbakemeldinger, innspill og forslag til forbedringer. Jeg har selv vært med som betatester siden september 2009 og hatt ansvaret for den norske versjonen og det norske marked siden sommeren 2011. Første White Label test som ble kjørt med Analytics SEO, ble kjørt med Mediakoordinator SEO allerede i 2010, og Nettpilot SEO er nå en av fem løsninger som har blitt tilpasset et spesifikt marked med språklig og teknisk tilpasning. Utover Norsktilpasset løsning finnes det løsninger på svensk, Hebraisk, og fransk og engelsk. SEO verktøyet  fra Analytics SEO, How Good Is Your SEO? har også blitt kort oppført i kategorien: Innovasjon. Dette er løsningen som du finner på nettsiden din.seokontroll.no . Her er den norske versjonen den første ikke-engelskspråklige løsning og har allerede vært brukt av omkring 100 norske bedrifter som ønsket å motta en rask grunnleggende rapport om kvaliteten på deres SEO. På globalt plan har denne løsningen blitt brukt mer enn 4000 ganger.

Et modnende norsk marked som er klar for innovativ SEO?

Vi har kanskje opplevd det norske marked som veldig konservativt og brukere har kanskje vurdert systemet som litt for voldsomt og kostnadskrevende for mindre aktører,  men nye prismodeller har senket terskelen – også for mindre selskap. Tatt i betraktning av timeprisen for en erfaren SEO rådgiver er månedsprisen for Nettpilot SEO meget lav. Du får utført nå SEO analyser og rapporter i et tempo som øker muligheten til å jobbe løsningsorientert og konkret er med å skape gode online forretninger for brukere.og klienter. I et marked hvor ikke europeiske platformer har bygd store tilhengerskarer, har det vært en kamp å komme opp i bevisstheten hos beslutningstakere og med i vurderingen mot disse. Det virker dog som om norske aktører har fått større tillit til innovative løsninger fra Nettpilot og Analytics SEO og begynner å våkne. Dette kan vi takke flere og flere internasjonale anerkjennelser for. [twocol_one]Få en gratis konto i dag: [/twocol_one] [twocol_one_last]Foreta gratis SEO analyse: [/twocol_one_last] 5. Juli vil finalister fra hele Europa bli samlet i Amsterdam for å høre dommernes avgjørelser ved European Search Awards 2012. Følg meg gjerne på Twitter eller på Google+ hvis du ønsker å bli oppdatert. Vi gleder oss.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.