Bli synlig i Google maps lokalt

Visste du at en lokal oppføring som er riktig satt opp i Google My Business*, kan gi bedriften din en større, men samtidig bedre kontrollert rekkevidde på Google maps og dermed et helt nytt kundegrunnlag?

synlig pa google map
Jai Hind er en indisk restarant i Stavanger og Sandnes, og en av våre kunder, som vi har hjulpet med å bli mer synlig i Google maps.

(*Google My Business=GMB= Google Min Bedrift)

Med hjelp fra Nettpilot kan du bli synlig i Google maps hver gang noen i ditt lokalområde søker etter en tjeneste, produkt eller kanskje bare et begrep som har relasjon til dine tjenester eller tilbud. Eller når noen som kommer langveis fra søker informasjon om de tjenester du tilbyr i ditt lokalområde.

Kontrollert rekkevidde

Man kan nemlig opprette gratis oppføringer via Google My Business (GMB=Google Min Bedrift) som vises overfor personer som søker på Google og i Google maps/Google steder, fra bestemte geografiske områder eller som søker definerte tjenester sammen med lokale stedsangivelser.

Selv om du allerede vises i Googles søkeresultater, kan Nettpilot hjelpe deg med å skjerpe bedriftsprofilen og målrette deg mot nye målgrupper både på i Google Maps, i tillegg til markedsføring via Googles annonseringsnettverk.

Nettpilot hjelper bedrifter med å bli synlige i Google Maps, og ekstra synlige på Googles vanlige søk, ved å tilpasse oppføringene i Google Steder til forbrukernes søkeadferd.

Slik oppnås større synlighet og større kundegrunnlag.

Ta kontakt og be om en avtale
Våre SEO tjenester: