SEO analyse og synlighetvurdering

Teknisk SEO helsesjekk av nettsted og vurdering av innsatsen med innholdsmarkedsføring

Book en gratis samtale

Overveier du å få utført søkemotoroptimalisering eller andre typer SEO tjenester, men har bruk for en konkret vurdering av behov og de mest vesentlige innsatsområder? Da bør du i første omgang få foretatt en innledende teknisk SEO analyse og synlighetsrapport.

Med en ekstern konsulentrapport utført av en ekte SEO spesialist får du en objektiv vurdering av selskapets digitale marketing performance evne.

Nettpilot kan utføre et avgrenset prosjekt som tar seg av de viktigste elementer i en SEO analyse.

For deg som er markedsansvarlig, eller nyansatt i bedriftens nye webmarketingsavdeling vil en velstrukturert rapport være et glimrende virkemiddel overfor bedriftens beslutningstakere, og kanskje spesielt når du trenger argumenter for en mer ambisiøs internettsatsning og en ny SEO strategi.

Nettpilots SEO analyse og synlighetsrapport gir deg en grundig utarbeidet vurdering av ditt nettsted, og du vil med denne rapporten motta en rekke konkrete forslag og idéer til hvordan bedriftens nettsider og nettsteder best mulig kan oppnå bedre plasseringer i Googles søkeresultater på relevante søkeord og søkefraser.

Få overblikk over nettstedets SEO tilstand med en SEO analyse utført av en ekstern konsulent.
Få overblikk over nettstedets SEO tilstand med en SEO analyse utført av en ekstern ekspert som jobber med SEO hver dag, og som har lang tids erfaring fra internasjonalt SEO byrå.

Du kan også leie en SEO konsulent eller rådgiver på timebasis for andre oppgaver

Du vil motta en SEO faglig evaluering av den tekniske tilstanden på nettstedet ditt, og samtidig kartlegges muligheter og utfordringer for online synliggjøring av dine tjenester og produkter i forhold til dine konkurrenter.

  • Du vil få en benchmarking/ oversikt over plasseringen av bedriftens mest relevante søkeord  i søkeresultatene på Google sett i forhold til dine konkurrenter.
  • Du vil motta et eksempel på hvordan en utvalgt side kan forbedres for et utvalgt søkeord eller en søkefrase. Du kan da kunne se direkte hva dette gjør i forhold plassering i søkeresultatene på Google.
  • Du vil få forslag til alternative strategier for synlighet.
  • Du vil få forslag til forbedring av rammeverk og teknisk løsning
  • Du vil få forslag til strukturering av innhold
  • Du vil få forslag til lenkestrategi

Rapporten settes opp oversiktlig og tilpasses beslutningstakere.

For full utbytte av Nettpilots SEO analyse anbefales det å få laget en komplett søkeordsanalyse som sammen med med de tekniske anbefalingene kan benyttes ved fremtidig innholdsproduksjon, SEO og PPC tiltak.

Pris: Avtales

Ta kontakt og be om en avtale
Våre SEO tjenester: