Teknisk SEO: Rammeverksoptimalisering av nettbutikker og nettsider

Teknisk SEO, dvs. optimalisering av publiseringsløsning, informasjonsstrukturer og innhold øker synligheten og tilgjengeligheten for ditt nettsted i søkemotorene.

Nettpilot utfører rammeverksoptimalisering, dvs. sørger for å tilpasse det valgte publiseringsverktøy, CMS eller blogg på en slik måte at det er enkelt for redaktører, brukere og innholdsleverandører å publisere nettsider som har gode forutsetninger for å bli rangert høyt i søkemotorerne.

En av de mest typiske feil når selskaper bytter nettløsning, eller webleverandør, er at man «glemmer» å ta med at man kan miste mye trafikk og alle opptjente søkemotorplasseringer på kort tid om man ikke planlegger endringen i samråd med en SEO rådgiver. Dette kan koste dyrt.

Eksempel fra virkelighetens verden

En nettbutikk-eier som kom til Nettpilot visste ikke eller hadde «glemt» at man skal huske å sette opp en plan for videresending fra gamle nettadresser til nye nettadresser i ny webløsning. Samtidig var den nye webløsning ikke bygget med tanke på at den skulle være søkemotorvennlig. selv om  leverandøren hevdet dette.

Tallenes tale er klar.

Rundt juni ble det sendt ut nyhetsbrev og pressemelding som ga mange besøk i starten av juni, men deretter falt trafikken og omsetningen fra nye kunder med 75% den første måneden etter omleggingen.

Trafikknivået holdt seg nede i tre måneder.

Data er fra Google Analytics.

Ny webløsning . mindre trafikk. Mindre salg.

Hvordan løser man problemer med den tekniske løsningen?

Alt etter hvilken publiseringsløsning som skal benyttes finnes det gode tips og løsninger som kan gjøre det enklere å etablere gode rammer, rutiner og regler for de som skal publisere innholdet.

Vi kan hjelpe med å velge den løsningen som passer dine behov, slik at du unngår å velge løsninger som på lang sikt ikke er hensiktsmessige for deg. Samtidig kan vi bistå med å håndtere overgangen slik at dere ikke mister trafikk pga. feil og forglemmelser.

Søkeordsplasseringer
Skjermbilde fra Nettpilots SEO software: Her har vi observert endringen av søkemotorplasseringer etter vi har gjennomført teknisk SEO.

Du unngår ubehagelige overraskelser, bortkastede penger og tid ved å sikre deg at nettstedet ditt og forandringen er grundig planlagt på forhånd.

Nettpilot kan også hjelpe med å optimalisere din nåværende løsning ved å analysere rammeverk, tekst, brukervennlighet, konverteringsgrad osv. Vi utfører også optimalisering av mikrosites, kampanjesider, og andre landingssider.

Når ditt innhold, kode og rammeverk er optimalisert oppnår du en vesentlig prisreduksjon og økt ROI ved søkemotorannonsering og PPC annonsering.

Rangeringen i søkemotorer påvirkes av andre faktorer enn et optimalisert rammeverk, men en søkevennlig nettside gir det beste fundament.

Nettpilot har lang fartstid, bred erfaring med nettsteder bygget med mest brukte åpen kildekode publiseringsverktøy som WordPress, Magento Nettbutikk, TYPO3, JOOMLA og DRUPAL CMS, og leverer en manøvredyktig tjeneste innen søkemotoroptimalisering av både innhold og rammeverk.

Pris avtales.

Ta kontakt og be om en avtale
Våre SEO tjenester: